Richard Ipsen

Richard Ipsen

Professor

  • Mejeri, kød og planteproduktteknologi

    Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-R577

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 25Fax: +45 35 33 31 90

  1. Udgivet

    Relation between sensory texture properties and exopolysaccharide distribution in set and in stirred yoghurts produced with different starter cultures

    Folkenberg, D. M., Dejmek, P., Skriver, A. & Ipsen, Richard, 2005, I: Journal of Texture Studies. 36, 2, s. 174-189 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Mælk er ikke bare mælk: naboens hjørne

    Ipsen, Richard & Ardö, Ylva Margareta, 2005, I: Danske Maelkeproducenter. s. 1-4 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  3. Udgivet

    Exopolysaccharides from lactic acid bacteria: differences in rheological behaviour of yoghurt

    Ipsen, Richard, Folkenberg, D. M., Chen, S. & Dejmek, P., 2005. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  4. Udgivet

    Potential health benefits of texture modifying exopolysaccharides in fermented milks

    Ipsen, Richard & Folkenberg, D. M., 2005. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  5. Udgivet

    Relationship between visual sensory properties and surface images in plain yoghurts and cream cheese

    Johansen, S. M. B., Laugesen, J. L., Janhøj, T., Ipsen, Richard & Frøst, Michael Bom, 2005, Programme. Levnedsmiddelcentret, s. 1 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Relationship between physical properties of casein micelles and rheology of skim milk concentrate

    Karlsson, A. O., Ipsen, Richard, Schrader, K. & Ardö, Ylva Margareta, 2005, I: Journal of Dairy Science. 88, 11, s. 3784-3797 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet
  8. Udgivet
  9. Udgivet

    Enzymatic hydrolysis of milk phospolipids

    Lilbæk, H. M., Fatum, T. M., Ipsen, Richard & Sørensen, N. K., 2005. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  10. Udgivet

    Formation of amyloid-like fibrils upon limited proteolysis of bovine α-lactalbumin

    Otte, Jeanette, Ipsen, Richard, Bauer, R., Bjerrum, Morten Jannik & Waninge, R., 2005, I: International Dairy Journal. 15, 3, s. 219-229 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4231815