Ole G. Mouritsen
Professor emeritus
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- 2024
- Udgivet
When blue is green: Seafoods for umamification of a sustainable plant-forward diet
Mouritsen, Ole G., 2024, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 35, 8 s., 100902.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2023
- Udgivet
Roe gastronomy
Mouritsen, Ole G., 2023, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 32, 11 s., 100712.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Saved by seaweeds (II): Traditional knowledge, home remedies medicine, surgery, and pharmacopoeia
Pérez-Lloréns, J. L., Critchley, A. T., Cornish, M. L. & Mouritsen, Ole G., 2023, I: Journal of Applied Phycology. 35, s. 2049–2068 20 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Tofu - a diet for human and planetary health
Zhu, Y., Yang, Y. & Mouritsen, Ole G., 2023, I: Soil Ecology Letters. 5, 2, s. 1-2 2 s., 220163.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Leder › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Umamification of food facilitates the green transition
Mouritsen, Ole G., 2023, I: Soil Ecology Letters. 5, 1, s. 1-3 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2022
- Udgivet
Cephalopods as Challenging and Promising Blue Foods: Structure, Taste, and Culinary Highlights and Applications
Schmidt, C. V. & Mouritsen, Ole G., 2022, I: Foods. 11, 17, 21 s., 2559.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Creative Tastebuds 2021
Pedersen, S. H., Schneider, M., Frøst, Michael Bom & Mouritsen, Ole G., 2022, I: International Journal of Food Design. 7, 2, s. 113-117 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Leder › Forskning
- Udgivet
Progression towards an 80:20 (plant-based:animal-based) energy balance via specially designed Meal Kits
Daverkosen, S., Ejlersen, S. & Mouritsen, Ole G., 2022, I: International Journal of Food Design. 7, 2, s. 143-157 15 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Taste for sustainability and a green transition
Mouritsen, Ole G., 2022, I: Food Studies: An Interdisciplinary Journal. 12, 2, s. 9-18 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Umami taste as a driver for sustainable eating
Schmidt, C. V. & Mouritsen, Ole G., 2022, I: International Journal of Food Design. 7, 2, s. 187-203 17 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 14610784
Flest downloads
-
798
downloads
Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces: garum revisited
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
526
downloads
Cephalopod gastronomy - a promise for the future
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
246
downloads
Odour-induced umami - olfactory contribution to umami taste in seaweed extracts (dashi) by sensory interactions
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet