Franciscus Winfried J van der Berg
Lektor
- 2002
- Udgivet
Multivariate data analysis as a tool in advanced quality monitoring in the food production chain
Bro, Rasmus, van der Berg, Franciscus Winfried J, Thybo, A., Andersen, C. M., Jørgensen, B. M. J. & Andersen, H. J., 2002, I: Trends in Food Science & Technology. 13, 6-7, s. 235-244 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2003
- Udgivet
Too much data - too little information!
Martens, H., Engelsen, Søren Balling & van der Berg, Franciscus Winfried J, 2003, I: The Parliament Magazine. 152, s. 76 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Direct decomposition of NMR relaxation profiles and prediction of sensory attributes of potato samples
Povlsen, V. T., Rinnan, Åsmund, van der Berg, Franciscus Winfried J, Andersen, J. & Thybo, A. K., 2003, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 36, 4, s. s.423-432 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2004
- Udgivet
Hydration of the amylopectin branch point: evidence of restricted conformational diversity of the a-(1-6) linkage
Corzana, F., Motawie, Mohammed Saddik, Penhoat, C. H. D., van der Berg, Franciscus Winfried J, Blennow, Andreas, Perez, S. & Engelsen, Søren Balling, 2004, I: Journal of the American Chemical Society. 126, 40, s. 13144-13155 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Optimizing colour quality of modified atmosphere packed sliced meat products by control of critical packaging parameters
Nannerup, L. D., Jakobsen, M., van der Berg, Franciscus Winfried J, Jensen, J. S., Møller, J. K. S. & Bertelsen, Grete, 2004, I: Meat Science. 68, 4, s. 577-585 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Flavor release measurement from gum model system
Ovejero-López, I., Haahr, A., van der Berg, Franciscus Winfried J & Bredie, Wender, 2004, I: Journal of Argicultural and Food Chemistry. 52, 26, s. 8119-8126 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Correlation optimized warping and dynamic time warping as preprocessing methods for chromatographic data
Tomasi, Giorgio, van der Berg, Franciscus Winfried J & Andersson, C., maj 2004, I: Journal of Chemometrics. 18, 5, s. 231-241Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Correlation optimized warping and dynamic time warping as preprocessing methods for chromatographic data
Tomasi, G., van der Berg, Franciscus Winfried J & Andersson, C., 2004, I: Journal of Chemometrics. 18, 5, s. 231-241 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2005
- Udgivet
Monitoring oxidative quality of pork scratchings, peanuts, oatmeal and muesli by sensor array
Jensen, P. N., Bertelsen, Grete & van der Berg, Franciscus Winfried J, 2005, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 85, 2, s. 206-212 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Potato texture: digging deep with magnetic resonance imaging and chemometrics
Micklander, E. M., van der Berg, Franciscus Winfried J, Thybo, A. K., Jespersen, S. & Stødkilde-Jørgensen, H., 2005. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
ID: 4228980
Flest downloads
-
5129
downloads
Gut microbiota in human adults with type 2 diabetes differs from non-diabetic adults
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2040
downloads
Quantitatively different, yet qualitatively alike: a meta-analysis of the mouse core gut microbiome with a view towards the human gut microbiome
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1546
downloads
Influence of osmoprotectants on survival of Salmonella Typhimurium strains during desiccation
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet