Franciscus Winfried J van der Berg

Franciscus Winfried J van der Berg

Lektor


  1. 2021
  2. Udgivet

    Biochar catalyzed dechlorination – Which biochar properties matter?

    Ai, Jing, Lu, C., van der Berg, Franciscus Winfried J, Yin, W., Strobel, Bjarne W. & Hansen, Hans Chr. Bruun, 2021, I: Journal of Hazardous Materials. 406, 11 s., 124724.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Effect of residence time in the cooker-stretcher on mozzarella cheese composition, structure and functionality

    Feng, Ran, Barjon, Sylvain, van der Berg, Franciscus Winfried J, Lillevang, S. K. & Ahrné, Lilia, 2021, I: Journal of Food Engineering. 309, 10 s., 110690.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effects of homogenization and pH adjustment of cheese feed without emulsifying salt on the physical properties of high fat cheese powder

    da Silva, D. F., Wang, H., Czaja, T. P., van der Berg, Franciscus Winfried J, Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Ipsen, Richard & Hougaard, Anni Bygvrå, 2021, I: Powder Technology. 378, Part A, s. 227-236 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    NIR Data Exploration and Regression by Chemometrics - A Primer

    Sørensen, Klavs Martin, van der Berg, Franciscus Winfried J & Engelsen, Søren Balling, 2021, Near-Infrared Spectroscopy: Theory, Spectral Analysis, Instrumentation, and Applications. Ozaki, Y., Huck, C., Tsuchikawa, S. & Engelsen, S. B. (red.). Springer, s. 127-189

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    The Effect of α-, β- and γ-Cyclodextrin on Wheat Dough and Bread Properties

    Jodal, A. S., Czaja, T. P., van der Berg, Franciscus Winfried J, Jespersen, Birthe P Møller & Larsen, K. L., 2021, I: Molecules. 26, 8, 14 s., 2242.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. 2020
  8. Udgivet

    Bacterial flow cytometry and imaging as potential process monitoring tools for industrial biotechnology

    Kadamalakunte Narayana, S., Mallick, S., Siegumfeldt, Henrik & van der Berg, Franciscus Winfried J, 2020, I: Fermentation. 6, 1, 15 s., 10.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Bone Char Mediated Dechlorination of Trichloroethylene by Green Rust

    Ai, Jing, Ma, Hui, Tobler, Dominique Jeanette, Mangayayam, M. C., Lu, C., van der Berg, Franciscus Winfried J, Yin, W. & Hansen, Hans Chr. Bruun, 2020, I: Environmental Science and Technology. 54, 6, s. 3643-3652 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Effects of humidity on cellulose pellets loaded with potassium titanium oxide oxalate for detection of hydrogen peroxide vapor in powders

    Kastvig, M. H., Hirschberg, C., van der Berg, Franciscus Winfried J, Rantanen, Jukka & Andersen, Mogens Larsen, 2020, I: Powder Technology. 366, s. 348-357 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Estimating the structure of sarcoplasmic proteins extracted from pork tenderloin thawed by a high-voltage electrostatic field

    Jia, G., van der Berg, Franciscus Winfried J, Hao, H. & Liu, H., 2020, I: Journal of Food Science and Technology. 57, 4, s. 1574-1578

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Valorization of side-streams from lactose-free milk production by electrodialysis

    Rasmussen, P. K., Suwal, S., van der Berg, Franciscus Winfried J, Yazdi, S. R. & Ahrné, Lilia, 2020, I: Innovative Food Science and Emerging Technologies. 62, 8 s., 102337.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...13 Næste

ID: 4228980