Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
ORCID: 0000-0003-0383-744X
1 - 4 ud af 4Pr. side: 10
- 2001
- Udgivet
Antioxidant effects of phenolic rye (Secale cereale L.) extracts, monomeric hydroxycinnamates, and ferulic acid dehydrodimers on human low-density lipoproteins
Andreasen, M. F., Landbo, A., Christensen, L. P., Hansen, Åse Solvej & Meyer, A. S., 2001, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 49, 8, s. 4090-4096 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of genotype and harvest year on dietary fibre content and baking properties of rye (Secale cereale L.) whole meal flour
Boskov Hansen, H., Bach Knudsen, K. E. & Hansen, Åse Solvej, 2001, VTT symposium. Liukkonen, K., Kuokka, A. & Poutanen, K. (red.). 213 udg. s. 113-115 3 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
PH-, temperature- and time-dependent activities of endogenous endo-beta-D-Xylanase, beta-D-Xylosidase and alfa-L-Arabinofuranosidase in extracts from ungerminated rye (Secale cereale L.) grain
Rasmussen, C. V., Boskov Hansen, H., Hansen, Åse Solvej & Melchior Larsen, L., 2001, I: Journal of Cereal Science. 34, s. 49-60 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Staling of wheat bread stored in modified atmosphere
Have Rasmussen, P. & Hansen, Åse Solvej, 2001, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 34, s. 487-491 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4241178
Flest downloads
-
3482
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1995
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1699
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet