Åse Solvej Hansen

Åse Solvej Hansen

Lektor emeritus


  1. 2001
  2. Udgivet

    Antioxidant effects of phenolic rye (Secale cereale L.) extracts, monomeric hydroxycinnamates, and ferulic acid dehydrodimers on human low-density lipoproteins

    Andreasen, M. F., Landbo, A., Christensen, L. P., Hansen, Åse Solvej & Meyer, A. S., 2001, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 49, 8, s. 4090-4096 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Effect of genotype and harvest year on dietary fibre content and baking properties of rye (Secale cereale L.) whole meal flour

    Boskov Hansen, H., Bach Knudsen, K. E. & Hansen, Åse Solvej, 2001, VTT symposium. Liukkonen, K., Kuokka, A. & Poutanen, K. (red.). 213 udg. s. 113-115 3 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    PH-, temperature- and time-dependent activities of endogenous endo-beta-D-Xylanase, beta-D-Xylosidase and alfa-L-Arabinofuranosidase in extracts from ungerminated rye (Secale cereale L.) grain

    Rasmussen, C. V., Boskov Hansen, H., Hansen, Åse Solvej & Melchior Larsen, L., 2001, I: Journal of Cereal Science. 34, s. 49-60 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Staling of wheat bread stored in modified atmosphere

    Have Rasmussen, P. & Hansen, Åse Solvej, 2001, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 34, s. 487-491 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4241178