Åse Solvej Hansen

Åse Solvej Hansen

Lektor emeritus


  1. 2022
  2. Udgivet

    Bælgfrugter

    Hansen, Åse Solvej, 2022, Den store bog om Fødevarer og kvalitet: Råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). 3 udg. København: Akademisk Forlag, s. 255-272

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  3. Udgivet

    Korn og kornprodukter

    Hansen, Åse Solvej, 2022, Den store bog om Fødevarer og kvalitet: Råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). 3 udg. København: Akademisk Forlag, s. 273-372

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  4. 2018
  5. Udgivet

    Kvalitet af korn og mel

    Hansen, Åse Solvej, 2018, Academic Books. 81 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  6. 2014
  7. Udgivet

    Kvalitet af korn og mel

    Hansen, Åse Solvej, 2014, Academic Books. 75 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  8. 2010
  9. Udgivet

    Cerealier

    Hansen, Åse Solvej, 2010, Fødevarer og kvalitet: råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). 2 udg. Nyt Teknisk Forlag, s. 301-375 75 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  10. Udgivet

    Stivelse - forklistring og nedbrydning

    Hansen, Åse Solvej, 2010, Fødevarer og kvalitet: råvarer og forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). 2 udg. Nyt Teknisk Forlag, s. 390-397 8 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  11. 2002
  12. Udgivet

    Vegetabilier som råvare: frugt, grønsager, kartofler og korn

    Hansen, Åse Solvej, Petersen, Mikael Agerlin & Poll, L., 2002

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  13. 1998
  14. Udgivet

    Råvarekvalitet: frugt, grønsager, kartofler og korn

    Hansen, Åse Solvej & Poll, L., 1998, København: Jordbrugsforlaget. 242 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

ID: 4241178