Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
ORCID: 0000-0003-1734-5016
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- 2013
- Udgivet
Citrus
Abildgaard, I. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2013, I: Samvirke. 12, s. 44-45 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Magisk middag
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2013, I: Samvirke. 1, s. 59-65 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Sødt med sødt på
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2013, I: Samvirke. 4, s. 42-43 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4230940
Flest downloads
-
2848
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2030
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1046
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet