Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
ORCID: 0000-0003-1734-5016
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2011
- Udgivet
Godt krydret
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2011, I: Samvirke. 11, s. 64-65 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Smagen af god tid
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2011, I: Samvirke. Marts, s. 54-55Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4230940
Flest downloads
-
2861
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2032
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1047
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet