Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
ORCID: 0000-0003-1734-5016
1 - 7 ud af 7Pr. side: 10
- 2010
- Udgivet
Dannelse af akrylamid og andre bruningsprodukter
Hedegaard, R. S. V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: LMFK-Bladet. 6, s. 30-36 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Kend din olie
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2010, I: Samvirke. 2, s. 54-55 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Kend din olie
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2010, I: Vegetaren. 2, s. 22-23 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Krydderurter
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2010, I: Samvirke. 6, s. 66-67 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Probiotiske bakterier: del 1
Carlsen, C. U., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Maelkeritidende. 1, s. 8-9 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Probiotiske bakterier: del 2
Carlsen, C. U., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Maelkeritidende. 2, s. 28-29 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Te er sundt
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2010, I: Samvirke. 11, s. 72-73 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4230940
Flest downloads
-
2861
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2032
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1047
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet