Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- Udgivet
A common oxidative degradation pathway for iso-a-acids and hydrogenated iso-a-acid in beer: evidence from electrolysis and radical trapping followed by electron spin resonance analysis
Huvaere, K., Andersen, Mogens Larsen, Olsen, Karsten, Skibsted, Leif Horsfelt & De Keukeleire, D., 2003, Ikke angivet. <Forlag uden navn>, 12 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Effect of high hydrostatic pressure on the steady-state kinetics of tryptic hydrolysis of beta-lactoglobulin
Olsen, Karsten, Kristiansen, K. R. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Food Chemistry. 80, 2, s. 255-260 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of lactose crystallisation on the oxidative stability of infant formula
Thomsen, M. K., Knudsen, J. C., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Milchwissenschaft. 58, 7-8, s. 406-409 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of pre-slaughter physiological conditions on the oxidative stability of colour and lipid during chill storage of sliced, retail packed roast ham
Juncher, Dorte, Rønn, B., Hansen, T. B., Henckel, P., Karlsson, A., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 2003, I: Meat Science. 63, 2, s. 151-159 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Hvad påvirker og hvordan forudsiges mælks oxidative stabilitet?
Nielsen, J. H., Hedegaard, R. S. V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Maelkeritidende. 5, s. 120-124 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Højtryksbehandling af mælkeproteiner
Knudsen, J., Olsen, Karsten, Qvist, K. B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Maelkeritidende. 10, s. 244-246 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Increasing the cooking temperature of meat does not affect nonheme iron absorption from a phytate-rich meal in women
Bæch, S. B., Hansen, M., Bukhave, K., Kristensen, L., Jensen, M., Sørensen, S. S., Purslow, P. P., Skibsted, Leif Horsfelt & Sandström, B., 2003, I: Journal of Nutrition. 133, 1, s. 94-97 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Kød øger grøntsagernes næringsværdi
Carlsen, C. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Forskning & Udvikling. 10, s. 108-111 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Mobility of solutes in frozen pork studied by electron spin resonance spectrscopy: Evidence for two phase transition temperatures
Hansen, E., Andersen, M. L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Meat Science. 63, s. 63-67 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Mælkepulversholdbarhed: forudsigelse af aromaudvikling og funktionalitetsændringer
Lauridsen, L., Skibsted, Leif Horsfelt & Thomsen, M. K., 2003, I: Maelkeritidende. 4, s. 96-99 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4230940
Flest downloads
-
2848
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2030
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1046
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet