Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
ORCID: 0000-0003-1734-5016
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 1996
- Udgivet
Glastilstande i levnedsmidler
Bork Andersen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Plus Proces. 3, s. 10-13 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Højtryksbehandling som mejeriteknologisk proces
Stapelfeldt, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Maelkeritidende. 5, s. 106-107 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4230940
Flest downloads
-
2861
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2032
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1046
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet