Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- Udgivet
β-Carotene as a membrane antioxidant probed by cholesterol-anchored daidzein
Hu, F., Jia, Z., Liang, R., Wang, P., Ai, X., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2014, I: Journal of Food Science. 79, 9, s. C1688-C1694 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
β-Carotene as a lipophilic scavenger of nitric oxide
Han, R., Cheng, H., Feng, R., Li, D., Lai, W., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2014, I: The Journal of Physical Chemistry B. 118, 40, s. 11659-11666 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Vokser med opgaven
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2014, I: Samvirke. 5, s. 22-23 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Thermodynamics of dissolution of calcium hydroxycarboylates in water
Vavrusova, M., Liang, R. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2014, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62, 24, s. 5675-5681 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Temperature effect on calcium and phosphorus equilibria in relation to gel formation during acidification of skim milk
Koutina, G., Knudsen, J. C., Andersen, U. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2014, I: International Dairy Journal. 36, 1, s. 65-73 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Spontaneous supersaturation of calcium D-gluconate during isothermal dissolution of calcium L-lactate in aqueous sodium D-gluconate
Vavrusová, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2014, I: Food & Function. 5, 1, s. 85-91 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Riboflavin photosensitized oxidation of myoglobin
Grippa, J. M., Zawadzki, A., Grossi, A. B., Skibsted, Leif Horsfelt & Cardoso, D. R., 2014, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62, 5, s. 1153-1158 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Reduction of ferrylmyoglobin by cysteine as affected by pH
Libardi, S. H., Kristensen, H. P., Amigo Rubio, J. M., Cardoso, D. R. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2014, I: R S C Advances. 4, 105, s. 60953-60958 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Proteolysis involvement in zinc-protoporphyrin IX formation during Parma ham maturation
Grossi, A. B., do Nascimento, E. S. P., Cardoso, D. R. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2014, I: Food Research International. 56, s. 252-259 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Oxidation of carbon monoxide by perferrylmyoglobin
Libardi, S. H., Skibsted, Leif Horsfelt & Cardoso, D. R., 2014, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62, 8, s. 1950-1955 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230940
Flest downloads
-
2869
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2032
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1047
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet