Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. Udgivet

    Små mirakler

    Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2012, I: Samvirke. 12, s. 40-41 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  2. Udgivet

    Riboflavin as a photosensitizer. Effects on human health and food quality

    Cardoso, D. R., Libardi, S. H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Food & Function. 3, s. 487-502 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Reaction dynamics of flavonoids and carotenoids as antioxidants

    Han, R., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Molecules. 17, 2, s. 2140-2160 21 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Protein and lipid oxidation in parma ham during production

    Koutina, G., Jongberg, S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 60, 38, s. 9737-9745 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Progress on chemical reactions and interaction factors during milk storage and processing

    Ling, L., Skibsted, Leif Horsfelt & Dong-hua, J., 2012, I: Shiping yu Faxiao Gongye. 38, 11, s. 120-126 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Phenolic antioxidant scavenging of myosin radicals generated by hypervalent myoglobin

    Jongberg, S., Lund, Marianne N., Østdal, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. s. 12020-12028 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Parallel enzymatic and non-enzymatic formation of zinc protoporphyrin IX in pork

    Miquel Becker, E., Westermann, S., Hansson, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Food Chemistry. 130, 4, s. 832-840 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Molecular gastronomy: serving a good course

    Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: South African Food Science and Technology FST. 1, s. 30-32 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  9. Udgivet

    Kinetics of the formation of radicals in meat during high pressure processing

    Bolumar Garcia, J. T., Skibsted, Leif Horsfelt & Orlien, Vibeke, 2012, I: Food Chemistry. 134, 4, s. 2114–2120 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Hydroxyl radical reaction with trans-resveratrol: initial carbon radical adduct formation followed by rearrangement to phenoxyl radical

    Li, D., Han, R., Liang, R., Chen, C., Lai, W., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Journal of Physical Chemistry Part B: Condensed Matter, Materials, Surfaces, Interfaces & Biophysical. 116, 24, s. 7154-7161 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4230940