Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- Udgivet
Små mirakler
Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2012, I: Samvirke. 12, s. 40-41 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Riboflavin as a photosensitizer. Effects on human health and food quality
Cardoso, D. R., Libardi, S. H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Food & Function. 3, s. 487-502 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Reaction dynamics of flavonoids and carotenoids as antioxidants
Han, R., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Molecules. 17, 2, s. 2140-2160 21 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Protein and lipid oxidation in parma ham during production
Koutina, G., Jongberg, S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 60, 38, s. 9737-9745 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Progress on chemical reactions and interaction factors during milk storage and processing
Ling, L., Skibsted, Leif Horsfelt & Dong-hua, J., 2012, I: Shiping yu Faxiao Gongye. 38, 11, s. 120-126 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Phenolic antioxidant scavenging of myosin radicals generated by hypervalent myoglobin
Jongberg, S., Lund, Marianne N., Østdal, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. s. 12020-12028 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Parallel enzymatic and non-enzymatic formation of zinc protoporphyrin IX in pork
Miquel Becker, E., Westermann, S., Hansson, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Food Chemistry. 130, 4, s. 832-840 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Molecular gastronomy: serving a good course
Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: South African Food Science and Technology FST. 1, s. 30-32 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Kinetics of the formation of radicals in meat during high pressure processing
Bolumar Garcia, J. T., Skibsted, Leif Horsfelt & Orlien, Vibeke, 2012, I: Food Chemistry. 134, 4, s. 2114–2120 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Hydroxyl radical reaction with trans-resveratrol: initial carbon radical adduct formation followed by rearrangement to phenoxyl radical
Li, D., Han, R., Liang, R., Chen, C., Lai, W., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I: Journal of Physical Chemistry Part B: Condensed Matter, Materials, Surfaces, Interfaces & Biophysical. 116, 24, s. 7154-7161 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230940
Flest downloads
-
2869
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2032
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1047
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet