Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. Udgivet

    The difference in transfer of all-rac-a-tocopherol stereo-isomers to milk from cows and the effect on its oxidative stability

    Slots, T., Skibsted, Leif Horsfelt & Nielsen, J. H., 2007, I: International Dairy Journal. 17, 7, s. 737-745 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    The combined effect of antioxidants and modified atmosphere packaging on protein and lipid oxidation in beef patties during chill storage

    Lund, Marianne N., Hviid, M. S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, I: Meat Science. 76, 2, s. 226-233 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Temperature effects on pressure denaturation of ß-lactoglobulin

    Skibsted, Leif Horsfelt, Orlien, Vibeke & Stapelfeldt, H., 2007, I: Milchwissenschaft. 62, 1, s. 13-15 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Synergism and antagonism between quercetin and other chain-breaking antioxidants in lipid systems of increasing structural organisation

    Miquel Becker, E., Ntouma, G. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, I: Food Chemistry. 103, 4, s. 1288-1296 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Rosemary as antioxidant in pressure processed chicken during subsequent cooking as evaluated by electron spin resonance spectroscopy

    Bragagnolo, N., Danielsen, Bente Pia & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, I: Innovative Food Science and Emerging Technologies. 8, 1, s. 24-29 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Puerarin and conjugate bases a radial scavengers and antioxidants: molecular mechanism and synergism with ß-carotene

    Han, R., Tian, Y., Miquel Becker, E., Andersen, Mogens Larsen, Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 55, 6, s. 2384-2391 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet
  8. Udgivet

    Oxidation of myosin by heme proteins generates myosin radicals and protein cross-links

    Lund, Marianne N., Luxford, C., Skibsted, Leif Horsfelt & Davies, M. J., 2007, I: Free Radical Biology & Medicine. 43, Suppl. 1, s. S107 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskning

  9. Udgivet

    Nitrosylmyoglobin as antioxidant - kinetics and proposed mechanism for reduction of hydroperoxides

    Baron, C. P., Møller, J. K. S., Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, H. J., 2007, I: Free Radical Research. 41, 8, s. 892-902 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Molecular gastronomy - cooking of beef broth

    Snitkjær, P., Frøst, Michael Bom, Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 4230940