Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- Udgivet
Unfolding of beta-lactoglobulin under high hydrostatic pressure, investigated by fluorescence anisotropy and energy-transfer measurements
Stapelfeldt, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, Ikke angivet. Heremans, K. (red.). Leuven University Press, s. 431-434 4 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Towards use of electron spin resonance spectrometry in quality control of milk powder: correlation between sensory score of instant whole milk powders and concentration of free radicals and 2-thiobarbituric acid reactive substances
Stapelfeldt, H., Nielsen, B. R. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, I: Milchwissenschaft. 52, 12, s. 682-685 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The ¤influence of vitamin C on the antioxidative status of chickens in vivo, at slaughter and on the oxidative stability of broiler meat products
Lauridsen, C., Jensen, C., Jakobsen, K., Engberg, R. M., Andersen, J. O., Krogh Jensen, S., Sørensen, P., Henckel, P., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 1997, I: Acta Agriculturae Scandinavica. Section A. Animal Science. 47, s. 187-196 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Relative stability of carotenoid radical cations and homologue tocopheroxyl radicals: a real time kinetic study of antioxidant hierarchy
Mortensen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, I: FEBS Letters. 417, 3, s. 261-266 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Reduction of ferrylmyoglobin by ascorbate and other reductants
Kröger-Ohlsen, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 259 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Real time detection of reactions between radicals of lycopene and tocopherol homologues
Mortensen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, I: Free Radical Research. 27, 2, s. 229-234 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Prooxidative activity of myoglobin species in linoleic acid emulsions
Baron, C. P., Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, H. J., 1997, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 45, 5, s. 1704-1710 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Pressure effects on acid-catalysed autoxidation of oxymyoglobin
Bruun-Jensen, L., Sosniecki, L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, I: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A. 205, s. 407-410 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Oxidative changes in foods mechanisms and effects on food quality
Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 27 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Oxidativ nedbrydning af proteolytiske enzymer
Mikkelsen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 257 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
ID: 4230940
Flest downloads
-
2869
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2032
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1047
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet