Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. Udgivet

    Unfolding of beta-lactoglobulin under high hydrostatic pressure, investigated by fluorescence anisotropy and energy-transfer measurements

    Stapelfeldt, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, Ikke angivet. Heremans, K. (red.). Leuven University Press, s. 431-434 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  2. Udgivet

    Towards use of electron spin resonance spectrometry in quality control of milk powder: correlation between sensory score of instant whole milk powders and concentration of free radicals and 2-thiobarbituric acid reactive substances

    Stapelfeldt, H., Nielsen, B. R. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, I: Milchwissenschaft. 52, 12, s. 682-685 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    The ¤influence of vitamin C on the antioxidative status of chickens in vivo, at slaughter and on the oxidative stability of broiler meat products

    Lauridsen, C., Jensen, C., Jakobsen, K., Engberg, R. M., Andersen, J. O., Krogh Jensen, S., Sørensen, P., Henckel, P., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 1997, I: Acta Agriculturae Scandinavica. Section A. Animal Science. 47, s. 187-196 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Relative stability of carotenoid radical cations and homologue tocopheroxyl radicals: a real time kinetic study of antioxidant hierarchy

    Mortensen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, I: FEBS Letters. 417, 3, s. 261-266 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Reduction of ferrylmyoglobin by ascorbate and other reductants

    Kröger-Ohlsen, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 259 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Real time detection of reactions between radicals of lycopene and tocopherol homologues

    Mortensen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, I: Free Radical Research. 27, 2, s. 229-234 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Prooxidative activity of myoglobin species in linoleic acid emulsions

    Baron, C. P., Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, H. J., 1997, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 45, 5, s. 1704-1710 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Pressure effects on acid-catalysed autoxidation of oxymyoglobin

    Bruun-Jensen, L., Sosniecki, L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, I: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A. 205, s. 407-410 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Oxidative changes in foods mechanisms and effects on food quality

    Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 27 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  10. Udgivet

    Oxidativ nedbrydning af proteolytiske enzymer

    Mikkelsen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 257 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

Forrige 1 2 3 4 5 Næste

ID: 4230940