Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. 2010
  2. Udgivet

    Retinylisoflavonoid as novel membrane antioxidant

    An, C., Liang, R., Ma, X., Fu, L., Zhang, J., Wang, P., Han, R., Ai, X. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Journal of Physical Chemistry B. 114, 43, s. 13904-13910 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Molecular gastronomy: a new emerging scientific discipline

    Barham, P., Skibsted, Leif Horsfelt, Bredie, Wender, Frøst, Michael Bom, Møller, P., Risbo, Jens, Snitkjær, P. & Mortensen, L. M., 2010, I: Chemical Reviews. 110, 4, s. 2313-2365 53 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Probiotiske bakterier: del 2

    Carlsen, C. U., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Maelkeritidende. 2, s. 28-29 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. Udgivet

    Probiotiske bakterier: del 1

    Carlsen, C. U., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Maelkeritidende. 1, s. 8-9 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  6. Udgivet

    Characterization of peroxides formed by riboflavin and light exposure of milk: detection of urate hydroperoxide as a novel oxidation product

    Clausen, M. R., Huvaere, K. A. J., Skibsted, Leif Horsfelt & Stagsted, J., 2010, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 58, 1, s. 481-487 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Oxidative stability of bovine milk determined by individual variability in herd irrespective of selenium status

    Clausen, M. R., Connolly, C., Skibsted, Leif Horsfelt & Stagsted, J., 2010, I: International Dairy Journal. 20, 8, s. 507-513 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef

    Gheisari, H. R., Møller, J. K. S., Adamsen, C. E. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Czech Journal of Food Sciences. 28, 5, s. 364-375 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Fast regeneration of carotenoids from radical cations by isoflavanoid dianions: importance of the carotenoid keto group for electron transfer

    Han, R., Chen, C., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Journal of Physical Chemistry Part A: Molecules, Spectroscopy, Kinetics, Environment and General Theory. 114, 1, s. 126-132 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Dannelse af akrylamid og andre bruningsprodukter

    Hedegaard, R. S. V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: LMFK-Bladet. 6, s. 30-36 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  11. Udgivet

    Light-induced oxidation of unsaturated lipids as sensitized by flavins

    Huvaere, K. A. J., R. Cardoso, D., Homem-de-Mello, P., Westermann, S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2010, I: Journal of Physical Chemistry B. 114, 16, s. 5583-5593 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4230940