Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. Udgivet

    Thermal and photochemical degradation of myoglobin pigments in relation to colour stability of sliced dry-cured Parma ham and sliced dry-cured ham produced with nitrite salt

    Adamsen, C. E., Møller, J. K. S., Hismani, R. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: European Food Research Technology. 218, 218, s. 403-409 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Øl og ESR-spektroskopi

    Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: Dansk Kemi. 85, 9, s. 24-26 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  3. Udgivet

    High pressure treatment of dry-cured lberian ham: effect on radical formation, lipid oxidation and colour

    Andrés, A. I., Møller, J. K. S., Adamsen, C. E. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: European Food Research Technology. 219, s. 205-210 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Antioxidanternes virkningsmekanisme: Fokus på lipidoxidation i mælk og mejeriprodukter

    Becker, E. M., Lund-Nielsen, T., Skibsted, Leif Horsfelt & Nielsen, J. H., 2004, I: Maelkeritidende. 117, s. 106-111 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. Udgivet

    Modelling lipid oxidation

    Bibby, B. M., Skovgaard, I. M., Nissen, L. R., Bertelsen, Grete & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, Miscellanea nr. 26. Marianne Huebner, M. S. (red.). MaPhySto, s. 11-27 7 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Pork meat: a good source of selenium?

    Bügel, Susanne Gjedsted, Sandström, B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: Journal of Trace Elements in Medicine and Biology. 17, 4, s. 307-311 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Reactivity of bovine whey proteins peptides, and amino acids toward triplet riboflavin as studied by laser flash photolysis

    Cardoso, D. R., Franco, D. W., Olsen, Karsten, Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 52, 21, s. 6602 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Myoglobin Species with Enhanced Prooxidative Activity Is Formed during Mild Proteolysis by Pepsin

    Carlsen, C. U. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Vol. 52 (6); (2004), 6, s. 1675-1681 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Hvordan bevares vitaliteten af probiotiske bakterier i tørrede mejeriprodukter?

    Carlsen, C. U. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: Maelkeritidende. 8, s. 193-197 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  10. Udgivet

    The 6-a-day study: effects of fruit and vegetables on markers of oxidative stress and antioxidative defense in healthy nonsmokers

    Dragsted, Lars Ove, Pedersen, A., Hermetter, A., Basu, S., Hansen, M., Ravn-Haren, L. G., Kall, M., Breinholt, V., Castenmiller, J. J. M., Stagsted, J., Jakobsen, J., Skibsted, Leif Horsfelt, Rasmussen, S. E., Loft, Steffen & Sandström, B., 2004, I: American Journal of Clinical Nutrition. 79, 6, s. 1060-1072 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 4230940