Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. Udgivet

    Glass transition in frozen fresh cheese

    Andersen, A. B., Holm Hansen, E., Jørgensen, U. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2001, I: Milchwissenschaft. 56, 8, s. 441-443 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Modification of the levels of polyphenols in wort and beer by addition of hexamethylenetetramine or Sulfite during mashing

    Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2001, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 49, 11, s. 5232-5237 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Oxidative stability of processed pork. Assay based on ESR-detection of radicals

    Carlsen, C. U., Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2001, I: European Food Research and Technology. 213, s. 170-173 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Oxidation in fish oil-enriched mayonnaise: 4. effect of tocopherol concentration on oxidative deterioration

    Jacobsen, C., Hartvigsen, K., Lund, P., Thomsen, M. K., Skibsted, Leif Horsfelt, Hølmer, G., Adler-Nissen, J. & Meyer, A. S., 2001, I: European Food Research and Technology. 212, s. 308-318 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Lipid oxidation in fish oil enriched mayonnaise: calcium disodium ethylenediaminetetraacetate, but not gallic acid, strongly inhibited oxidative deterioration

    Jacobsen, C., Hartvigsen, K., Thomsen, M. K., Hansen, L. F., Lund, P., Skibsted, Leif Horsfelt, Hølmer, G., Adler-Nissen, J. & Meyer, A. S., 2001, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 49, 2, s. 1009-1019 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Effect of pre-slaughter physiological conditions on the oxidative stability of colour and lipid during chill storage of pork

    Juncher, Dorte, Rønn, B., Mortensen, E. T., Henckel, P., Karlsson, A., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 2001, I: Meat Science. 58, s. 347-357 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Influence of light and temperature on the colour and oxidative stability of processed cheese

    Kristensen, D., Holm Hansen, E., Arndal, A., Trinderup, R. A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2001, I: International Dairy Journal. 11, s. 837-843 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    The interaction of dietary carotenoids with radical species

    Mortensen, A., Skibsted, Leif Horsfelt & Truscott, T. G., 2001, I: Archives of Biochemistry and Biophysics. 385, 1, s. 13-19 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet
  10. Udgivet

    Antioxidant activity of (+)-catechin: rate constant for hydrogen-atom transfer to peroxyl radicals

    Pedrielli, P., Holkeri, L. M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2001, I: European Food Research and Technology. 213, s. 405-408 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4230940