Richard Ipsen

Richard Ipsen

Professor

  • Mejeri, kød og planteproduktteknologi

    Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-R577

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 25Fax: +45 35 33 31 90

  1. 2017
  2. Udgivet

    Characterisation of lactic acid bacteria in spontaneously fermented camel milk and selection of strains for fermentation of camel milk

    Fugl, A., Berhe, T., Kiran, A., Hussain, S., Laursen, M. F., Bahl, M. I., Hailu, Y., Sørensen, K. I., Guya, M. E., Ipsen, Richard & Hansen, E. B., 2017, I: International Dairy Journal. 73, s. 19-24 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Coagulation and Preparation of Soft Unripened Cheese from Camel Milk using Camel Chymosin: A Review

    Berhe, T., Kurtu, M. Y., Ipsen, Richard, Hailu, Y. & Eshetu, M., 2017, I: East Africa Journal of Sciences. 11, 2, s. 99-106 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effect of homogenisation in formation of thermally induced aggregates in a non- and low- fat milk model system with microparticulated whey proteins

    Celigueta Torres, I., Nieto, G., Nylander, T., Simonsen, A. C., Tolkach, A. & Ipsen, Richard, 2017, I: Journal of Dairy Research. 84, 2, s. 229-238 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Effect of repeat unit structure and molecular mass of lactic acid bacteria hetero-exopolysaccharides on binding to milk proteins

    Birch, J., Hardarson, H. K., Khan, S., Van Calsteren, M., Ipsen, Richard, Garrigues, C., Almdal, K., Abou Hachem, M. & Svensson, B., 2017, I: Carbohydrate Polymers. 177, s. 406-414 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Effects of different dairy ingredients on the rheological behaviour and stability of hot cheese emulsions

    Kelimu, A., Felix da Silva, D., Geng, X., Ipsen, Richard & Hougaard, Anni Bygvrå, 2017, I: International Dairy Journal. 71, s. 35-42 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Inline UV-Vis spectroscopy to monitor and optimize cleaning-in-place (CIP) of whey filtration plants

    Berg, T. H. A., Ottosen, N., van der Berg, Franciscus Winfried J & Ipsen, Richard, 2017, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 75, s. 164-170 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Interactions in heated milk model systems with different ratios of nanoparticulated whey protein at varying pH

    Liu, G., Jæger, T. C., Nielsen, S. B., Ray, C. A. & Ipsen, Richard, 2017, I: International Dairy Journal. 74, s. 57-62 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Microparticulated whey proteins for improving dairy product texture

    Ipsen, Richard, 2017, I: International Dairy Journal. 67, s. 73-79 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Opportunities for producing dairy products from camel milk: a comparison with bovine milk

    Ipsen, Richard, 2017, I: East African Journal of Sciences. 11, 2, s. 93-98 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Processing Challenges and Opportunities of Camel Dairy Products

    Berhe, T., Seifu, E., Ipsen, Richard, Kurtu, M. Y. & Hansen, E. B., 2017, I: International Journal of Food Science. 2017, 8 s., 9061757.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4231815