Mogens Larsen Andersen

Mogens Larsen Andersen

Professor

Medlem af:


    1. 2021
    2. Udgivet

      Lipid oxidation studied by electron paramagnetic resonance (EPR)

      Andersen, Mogens Larsen, 2021, Omega-3 Delivery Systems: Production, Physical Characterization and Oxidative Stability. Academic Press, s. 201-213

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    3. 2018
    4. Udgivet

      ESR Spectroscopy for the Study of Oxidative Processes in Food and Beverages

      Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2018, Modern Magnetic Resonance. A. Webb, G. (red.). 2 udg. Springer, s. 1781-1794 14 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    5. 2014
    6. Udgivet

      Thiols and the stability of wort and beer

      Andersen, Mogens Larsen, 2014, Stabilnosc piwa wyzwaniem dla browarnictwa XXI wieku: XVII Szkola Technologii Fermentacji. Poreda, A. & Antkiewicz, P. (red.). Kraków: Uniwersytet Rolniczy, s. 32-41 10 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    7. 2010
    8. Udgivet

      Light-induced quality changes of food and beverages

      Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, Mogens Larsen, 2010, Chemical deterioration and physical instability of food and beverages. Skibsted, L. H., Risbo, J. & Andersen, M. L. (red.). CRC Press, s. 111-137 27 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    9. 2008
    10. Udgivet

      Beer and ESR spin trapping

      Huvaere, K. A. J. & Andersen, Mogens Larsen, 2008, Beer in health and disease prevention. Preedy, V. R. (red.). Academic Press, s. 1043-1053 11 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    11. Udgivet

      Texture changes and myosin oxidation during ripening of saltet herring

      Christensen, L., Andersen, E., Christensen, M., Andersen, Mogens Larsen & Baron, C. P., 2008, International Conference of Meat Science and Technology 2008. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), 3 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    12. 2007
    13. Udgivet

      Lipid oxidation, antioxidants, and spin trapping

      Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, Antioxidants measurement and applications. Shahidi, F. & Ho, C-T. (red.). Washington, USA: American Chemical Society, s. 107-117 11 s. (ACS Symposium Series; Nr. 956).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    14. 2006
    15. Udgivet

      ESR spectroscopy for the study of oxidative processes in food and beverages

      Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, Modern magnetic resonance. Webb, G. A. (red.). Kluwer Academic Publishers, s. 1839-1844 6 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    16. Udgivet

      Glycosidically bound alcohols of blackcurrant juice

      Varming, C., Andersen, Mogens Larsen & Poll, L., 2006, Flavour science: recent advances and trends. Bredie, W. L. P. & Petersen, M. A. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 477-480 4 s. (Developments in Food Science, Bind 43).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    17. Udgivet

      The important role of taurine in oxidative metabolism

      Hansen, S. H., Andersen, Mogens Larsen, Birkedal, H., Cornett, Claus & Wibrand, F., 2006, Taurine 6. Springer New York, s. 129-135 7 s. (Advances in Experimental Medicine and Biology, Bind 583).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    Forrige 1 2 Næste

    ID: 4237838