Lars M Munck af Rosenschøld

Lars M Munck af Rosenschøld

Professor emeritus


  1. 1996
  2. Udgivet

    A ¤highly sensitive CCD-based spectrometer and its potential advantages in food quality control

    Brøndum, J., Zappey, H. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1996.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  3. Udgivet

    Explorativ dataforædling: informationsformidling mellom teori og virkelighed

    Munck af Rosenschøld, Lars M, 1996, Praktisk anvendelse af kjemometri innen forskning og industri. Nordvedt, R. (red.). Bergen: Kjemi, s. 501-521 20 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  4. Udgivet

    Ancient wheats: botanical components, technical properties and sensory qualilty

    Møller, B., Mikkelsen, L., Hansen, Åse Solvej & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1996. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  5. Udgivet

    Barley seed vitality in relation to heat-susceptibility and -resistance

    Møller, B. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1996. 3 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  6. Udgivet

    Exploring fluorescence spectra of apple juice and their connection to quality parameters by chemometrics

    Seiden, P., Bro, Rasmus, Poll, L. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1996, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 44, 10, s. 3202-3205 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. 1997
  8. Udgivet

    Analysis of N-dimensional data arrays from fluorescence spectroscopy on an intermediary sugar product

    Andersson, C., Munck af Rosenschøld, Lars M, Henrion, R. & Henrion, G., 1997, I: Analytical and Bioanalytical Chemistry. 359, s. 138-142 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Application of supercritical fluid techniques to natural product chemistry

    Buskov, S., Munck af Rosenschøld, Lars M, Sørensen, H. & Sørensen, J. C., 1997. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  10. Udgivet

    Nye muligheder for kvalitetsstyring med sensorer og eksplorativ dataanalyse

    Munck af Rosenschøld, Lars M, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 45 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  11. Udgivet

    Rejse over Sundet: forskningens grænseoverskridende muligheder og begrænsninger

    Munck af Rosenschøld, Lars M, 1997, København: Levnedsmiddelteknologi, Mejeri- og Levnedsmiddelinstituttet, Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. 93 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  12. Udgivet

    Spiring & vitalitet i maltbyg

    Møller, B., Schneider, M. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1997. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

ID: 22297254