Colin Ray er udnævnt til adjungeret lektor hos KU FOOD
Københavns Universitet har udnævnt Colin Ray til adjungeret lektor i ”Dairy Ingredients and Functionality” ved Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD).
Colin Ray har stor erfaring fra fødevare- og medicinalindustrierne samt universitetsverdenen. Hans forskning fokuserer på at belyse de kemiske mekanismer, der påvirker mejerikomponenter under bæredygtig forarbejdning, og er i flere tilfælde resulteret i kommercielle patenter.
På Københavns Universitet kommer Colin Ray til at bidrage med sin store viden om bæredygtig innovation og fungere som gæsteforelæser og medvejleder af studerende på kandidatuddannelsen i fødevarevidenskab (specialiseringen i mejeriteknologi/mejeriingeniøruddannelsen).
Til dagligt arbejder Colin Ray som Senior R&D Manager ved Discover R&D, Arla Foods Ingredients.
Emner
Relaterede nyheder
Kontakt
Adjungeret lektor ved Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD) Colin Ray, colin.ray@arlafoods.com
Eller
Kommunikationsmedarbejder ved KU FOOD Lene Hundborg Koss, lene.h.koss@food.ku.dk