Video: 30 års indsigt i mejeriforskning og -uddannelse på 15 minutter
Efter 30 års ansættelse ved KU FOOD (tidligere Landbohøjskolen, KVL) overgår professor Richard Ipsen til en stilling som professor emeritus. Se hans tale ved overgangsreceptionen d. 8 oktober her.
Richard Ipsen har i sin tid som mejeriprofessor ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet (KU FOOD) spillet en central rolle i mejeriforskningen samt videreuddannelsen af adskillige mejeriingeniører. I forbindelse med overgangen fra professor til professor emeritus, holdt han til receptionen d. 8 oktober 2021 sin tale ”30 years in 15 minutes”. Her fortæller han om udviklingen af mejeriforskning og -uddannelse over tre årtier, med særligt fokus på internationaliseringen og digitaliseringen af universitetet, samt et indblik i fødevareindustriens foranderlige behov.
Emner
Relaterede nyheder
Kontakt
Professor emeritus ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet (KU FOOD) Richard Ipsen, ri@food.ku.dk
Eller
Kommunikationsmedarbejder ved KU FOOD Lene Hundborg Koss, lene.h.koss@food.ku.dk