Sensory and rheological screening of exopolysaccharide producing strains of bacterial yoghurt cultures
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | International Dairy Journal |
Vol/bind | 16 |
Udgave nummer | 2 |
Sider (fra-til) | 111-118 |
Antal sider | 8 |
ISSN | 0958-6946 |
Status | Udgivet - 2006 |
Bibliografisk note
Paper id:: https://www.sciencedirect.com/science?_ob=MImg&_imagekey=B6T7C-4GSTPB3-1-1F&_cdi=5055&_user=641886&_orig=browse&_coverDate=02%2F28%2F2006&_sk=999839997&view=c&wchp=dGLbVzb-zSkzk&md5=d5f0456c76cadf3fe3d0adb0363d752b&ie=/sdarticle.pdf
ID: 7968029