Sensory and rheological screening of exopolysaccharide producing strains of bacterial yoghurt cultures

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  • Ditte Marie Folkenberg
  • Petr Dejmek
  • Anne Skriver
  • Helle Skov Guldager
  • Ipsen, Richard
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftInternational Dairy Journal
Vol/bind16
Udgave nummer2
Sider (fra-til)111-118
Antal sider8
ISSN0958-6946
StatusUdgivet - 2006

Bibliografisk note

Paper id:: https://www.sciencedirect.com/science?_ob=MImg&_imagekey=B6T7C-4GSTPB3-1-1F&_cdi=5055&_user=641886&_orig=browse&_coverDate=02%2F28%2F2006&_sk=999839997&view=c&wchp=dGLbVzb-zSkzk&md5=d5f0456c76cadf3fe3d0adb0363d752b&ie=/sdarticle.pdf

ID: 7968029