Institut for Fødevarevidenskab

  1. Udgivet

    Application of chemometric methods for the determination of fading and age determination of blue ballpoint inks

    Łydżba-Kopczyńska, B., Czaja, Tomasz Pawel, Cieśla, R. & Rusek, G., 2021, I: Journal of Raman Spectroscopy. 52, 1, s. 159-169 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Provision of amniotic fluid during parenteral nutrition increases weight gain with limited effects on gut structure, function, immunity, and microbiology in newborn preterm pigs

    Østergaard, M. V., Shen, René Liang, Støy, A. C. F., Skovgaard, K., Krych, Ł., Leth, S. S., Nielsen, Dennis Sandris, Hartmann, Bolette, Bering, S. B., Schmidt, M. & Sangild, Per Torp, 2016, I: Journal of Parenteral and Enteral Nutrition. 40, 4, s. 552-566 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Attitudes and preferences regarding plant-based yoghurt analogues among Swedish consumers with different dietary habits

    Östlund, J., Eriksson Röhnisch, H., Zamaratskaia, G., Langton, M. & Wendin, Karin Maria Elisabet, 2024, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 35, 6 s., 100865.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Process Analytical Technology in the food industry

    van der Berg, Franciscus Winfried J, Lyndgaard, C. B., Sørensen, Klavs Martin & Engelsen, Søren Balling, 2013, I: Trends in Food Science & Technology. 31, 1, s. 27-35 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The differential proteome of the probiotic Lactobacillus acidophilus NCFM grown on the potential prebiotic cellobiose shows upregulation of two β-glycoside hydrolases

    van Zanten, G. C., Sparding, N., Majumder, A., Lahtinen, S. J., Svensson, B. & Jacobsen, S., 2015, I: Journal of Biomedicine and Biotechnology. 2015, 10 s., 347216.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Emerging synbiotics and their effect on the composition and functionality of the human gut microbiota

    van Zanten, G. C., 2012, Department of Food Science, University of Copenhagen. 205 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  7. Udgivet

    Synbiotic Lactobacillus acidophilus NCFM and cellobiose does not affect human gut bacterial diversity but increases abundance of lactobacilli, bifidobacteria and branched-chain fatty acids: a randomized, double-blinded cross-over trial

    van Zanten, G. C., Krych, Lukasz, Röytiö, H., Forssten, S., Lahtinen, S. J., Abu Al-Soud, W., Sørensen, Søren Johannes, Svensson, B., Jespersen, Lene & Jakobsen, M., 2014, I: F E M S Microbiology Ecology. 90, 1, s. 225-236 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Diagnosing latent copper deficiency in intact barley leaves (Hordeum vulgare, L.) using near infrared spectroscopy

    van Maarschalkerweerd, M., Bro, Rasmus, Egebo, M. & Husted, Søren, 2013, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 61, 46, s. 10901-10910 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Spider web biomonitoring: A cost-effective source apportionment approach for urban particulate matter

    van Laaten, N., von Tümpling, W., Merten, D., Bro, Rasmus, Schäfer, T. & Pirrung, M., 2021, I: Environmental Pollution. 286, 9 s., 117328.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Algae and Climate: Final Report

    van Duinen, R., Rivière, C., Strosser, P., Dijkstra, J. W., Rios, S., Luzzi, S., Bruhn, A., Nielsen, M. O., Göke, C., Samarasinghe , M. B., Chassé, E., Nielsen, Cecilie Heide & Thomsen, Marianne, 2023, Publication Office of the European Union. 210 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...347 Næste