Institut for Fødevarevidenskab

  1. 1986
  2. Udgivet

    UNIVERSAL ASPECTS OF DOMAIN-GROWTH KINETICS.

    Mouritsen, Ole G., 1 dec. 1986, ANNEALING PROCESSES: RECOVERY, RECRYSTALLIZATION AND GRAIN GROWTH, PROCEEDINGS OF THE 7TH RISO INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON METALLURGY AND MATERIALS SCIENCE.. Hansen, N., Jensen, D. J., Leffers, T. & Ralph, B. (red.). Riso Natl Lab, s. 457-462 6 s. (ANNEALING PROCESSES: RECOVERY, RECRYSTALLIZATION AND GRAIN GROWTH, PROCEEDINGS OF THE 7TH RISO INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON METALLURGY AND MATERIALS SCIENCE.).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  3. 1987
  4. Udgivet

    Fermentation of Rye Sourdough

    Lund, B. & Hansen, Åse Solvej, 1987, I: Ugeskrift for Jordbrug. Selected research reviews 1987, s. 47-58 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Sommerfugle (Lepidoptera) fra Skallingen

    Karsholt, Ole & Skou, P., 1987, I: Entomologiske Meddelelser - Entomologisk Forening, Kobenhavn. 54, s. 67-92 26 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 1989
  7. Udgivet

    Excitatory amino acid agonists and partial agonists

    Christensen, I. T., Reinhardt, A., Nielsen, B., Ebert, B., Madsen, Ulf, Nielsen, E. O., Brehm, L. & Krogsgaard-Larsen, Povl, 1989, I: Drug Design and Delivery. 5, 1, s. 57-71 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Flavour Production and Acidification of Sourdoughs in Relation to Starter Culture and Fermentation Temperature

    Hansen, Åse Solvej, Lund, B. & Lewis, M. J., 1989, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 22, s. 145-149 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Flavour of Sourdough Rye Bread Crumb

    Hansen, Åse Solvej, Lund, B. & Lewis, M. J., 1989, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 22, s. 141-144 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Structural studies of IF2 from E. coli. Analysis of tryptic fragments

    Riisgaard, P., Skorstensgaard, P., Mortensen, K. K., Chatterton, Dereck Edward Winston, Hansen, H. F. & Sperling Petersen, H. U., 1989, I: In: Proceedings of the bioregulation centre inaugural meeting. University of Aarhus, Denmark. s. 26 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskning

  11. Udgivet

    The Influence of Dough Yield on Acidification and Production of Volatiles in Sourdoughs

    Lund, B., Hansen, Åse Solvej & Lewis, M. J., 1989, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 22, s. 150-153 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. 1990
  13. Udgivet

    Bioactive compounds from aquatic and terrestrial sources

    Rinehart, K. L., Holt, T. G., Fregeau, N. L., Keifer, P. A., Robert Wilson, G., Thomas, J. P., Sakai, R., Thompson, A. G., Stroh, J. G., Shield, L. S., Seigler, D. S., Li, L. H., Martin, D. G., Grimmelikhuijzen, Cornelis (Cok) & Gäde, G., 1990, I: Journal of Natural Products. 53, 4, s. 771-792 22 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. 1992
  15. Udgivet

    Contrast variation studies of clathrin coated vesicles by small-angle neutron scattering

    BAUER, R., BEHAN, M., CLARKE, D., HANSEN, S., JONES, G., Mortensen, Kell & PEDERSEN, J., 1 maj 1992, I: European Biophysics Journal. 21, 2, s. 129-136

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...347 Næste