Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
ORCID: 0000-0003-0383-744X
1 - 4 ud af 4Pr. side: 10
- Udgivet
Triticale yield formation and quality influenced by different N fertilisation regimes
Alarum, M., Jespersen, Birthe P Møller & Hansen, Åse Solvej, 2004, I: Agronomy Research. 2, 1, s. 3-12 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Grain Characteristics, Chemical Composition, and Functional Properties of Rye (Secale cereale L.) As Influenced by Genotype and Harvest Year
Hansen, H. B., Jespersen, Birthe P Møller, Andersen, S. B., Jørgensen, J. R. & Hansen, Åse Solvej, 2004, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 52, 8, s. 2282-2291 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Sourdough bread
Hansen, Åse Solvej, 2004, Handbook of food and beverage fermentation technology. Hui, Y. H., Meunier-Goddik, L., Hansen, Å. S., Josephsen, J., Nip, W-K., Stanfield, P. S. & Toldrá, F. (red.). New York: Marcel Dekker, s. 729-755 27 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Handbook of food and beverage fermentation technology
Hui, Y. H., Meunier-Goddik, L., Hansen, Åse Solvej, Josephsen, J., Nip, W., Stanfield, P. S. & Toldrá, F., 2004, New York: Marcel Dekker. 919 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Formidling
ID: 4241178
Flest downloads
-
3482
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1995
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1699
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet