Åse Solvej Hansen

Åse Solvej Hansen

Lektor emeritus


  1. Udgivet

    Triticale yield formation and quality influenced by different N fertilisation regimes

    Alarum, M., Jespersen, Birthe P Møller & Hansen, Åse Solvej, 2004, I: Agronomy Research. 2, 1, s. 3-12 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Grain Characteristics, Chemical Composition, and Functional Properties of Rye (Secale cereale L.) As Influenced by Genotype and Harvest Year

    Hansen, H. B., Jespersen, Birthe P Møller, Andersen, S. B., Jørgensen, J. R. & Hansen, Åse Solvej, 2004, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 52, 8, s. 2282-2291 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Sourdough bread

    Hansen, Åse Solvej, 2004, Handbook of food and beverage fermentation technology. Hui, Y. H., Meunier-Goddik, L., Hansen, Å. S., Josephsen, J., Nip, W-K., Stanfield, P. S. & Toldrá, F. (red.). New York: Marcel Dekker, s. 729-755 27 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  4. Udgivet

    Handbook of food and beverage fermentation technology

    Hui, Y. H., Meunier-Goddik, L., Hansen, Åse Solvej, Josephsen, J., Nip, W., Stanfield, P. S. & Toldrá, F., 2004, New York: Marcel Dekker. 919 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

ID: 4241178