Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
ORCID: 0000-0003-0383-744X
1 - 5 ud af 5Pr. side: 10
- 1999
- Udgivet
Baking quality of rye, (Secale cereale)
Boskov Hansen, H., Rasmussen, C. V., Bach Knudsen, K. E., Melchior Larsen, L. & Hansen, Åse Solvej, 1999. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Chemical composition and baking quality of rye
Boskov Hansen, H., Melchior Larsen, L. & Hansen, Åse Solvej, 1999, Ikke angivet. The Secretariat of the Danish Cereal Network, s. 86-93 8 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Chemical composition and baking quality of rye
Boskov Hansen, H., Melchior Larsen, L. & Hansen, Åse Solvej, 1999. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Effect of modified atmosphere packaging on staling in wheat bread
Have Rasmussen, P. & Hansen, Åse Solvej, 1999. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Release of hydroxycinnamic and hydroxybenzoic acids in rye by commercial plant cell wall degrading enzyme preparations
Andreasen, M. F., Christensen, L. P., Meyer, A. S. & Hansen, Åse Solvej, 1999, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 79, s. 411-413 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4241178
Flest downloads
-
3481
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1989
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1693
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet