Åse Solvej Hansen

Åse Solvej Hansen

Lektor emeritus


  1. 1999
  2. Udgivet

    Baking quality of rye, (Secale cereale)

    Boskov Hansen, H., Rasmussen, C. V., Bach Knudsen, K. E., Melchior Larsen, L. & Hansen, Åse Solvej, 1999. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  3. Udgivet

    Chemical composition and baking quality of rye

    Boskov Hansen, H., Melchior Larsen, L. & Hansen, Åse Solvej, 1999, Ikke angivet. The Secretariat of the Danish Cereal Network, s. 86-93 8 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Chemical composition and baking quality of rye

    Boskov Hansen, H., Melchior Larsen, L. & Hansen, Åse Solvej, 1999. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  5. Udgivet

    Effect of modified atmosphere packaging on staling in wheat bread

    Have Rasmussen, P. & Hansen, Åse Solvej, 1999. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  6. Udgivet

    Release of hydroxycinnamic and hydroxybenzoic acids in rye by commercial plant cell wall degrading enzyme preparations

    Andreasen, M. F., Christensen, L. P., Meyer, A. S. & Hansen, Åse Solvej, 1999, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 79, s. 411-413 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4241178