Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
ORCID: 0000-0003-0383-744X
1 - 6 ud af 6Pr. side: 10
- 1996
- Udgivet
Ancient wheats: botanical components, technical properties and sensory qualilty
Møller, B., Mikkelsen, L., Hansen, Åse Solvej & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1996. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Flavour of sourdough wheat bread crumb
Hansen, Åse Solvej & Hansen, B., 1996, I: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 202, s. 244-249 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Influence of sourdough on wheat bread quality
Hansen, Åse Solvej, 1996. 8 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Microbial stability of rye sour dough
Rosenkvist, H. & Hansen, Åse Solvej, 1996, Ikke angivet. Uusisuo, M. (red.). Nordic Industrial Fund, s. 101 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
New sour dough processes
Hansen, Åse Solvej, Salovaara, H. & Lönner, C., 1996, Ikke angivet. Uusisuo, M. (red.). Nordic Industrial Fund, s. 98-102 5 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Trådtrækkende bakterier i brød
Rosenkvist, H. & Hansen, Åse Solvej, 1996, I: Alimenta. 1, s. 5-7 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4241178
Flest downloads
-
3481
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1989
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1693
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet