Åse Solvej Hansen

Åse Solvej Hansen

Lektor emeritus


  1. 1996
  2. Udgivet

    Ancient wheats: botanical components, technical properties and sensory qualilty

    Møller, B., Mikkelsen, L., Hansen, Åse Solvej & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1996. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  3. Udgivet

    Flavour of sourdough wheat bread crumb

    Hansen, Åse Solvej & Hansen, B., 1996, I: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 202, s. 244-249 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Influence of sourdough on wheat bread quality

    Hansen, Åse Solvej, 1996. 8 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  5. Udgivet

    Microbial stability of rye sour dough

    Rosenkvist, H. & Hansen, Åse Solvej, 1996, Ikke angivet. Uusisuo, M. (red.). Nordic Industrial Fund, s. 101 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    New sour dough processes

    Hansen, Åse Solvej, Salovaara, H. & Lönner, C., 1996, Ikke angivet. Uusisuo, M. (red.). Nordic Industrial Fund, s. 98-102 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  7. Udgivet

    Trådtrækkende bakterier i brød

    Rosenkvist, H. & Hansen, Åse Solvej, 1996, I: Alimenta. 1, s. 5-7 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

ID: 4241178