Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
14th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop
Hansen, Åse Solvej (Arrangør)
14 apr. 2015 → 17 apr. 2015Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
AACC International Wheat Sourdough Workshop
Hansen, Åse Solvej (Arrangør)
12 nov. 2007 → 13 nov. 2007Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
American Association of Cereal Chemists – International (AACC-I), European Section (Ekstern organisation)
Hansen, Åse Solvej (Medlem)
2000 → 2016Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
Biochemical and physiological changes in sourdoughs
Hansen, Åse Solvej (Foredragsholder)
12 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Degradation of pentosans during sourdough fermentation
Hansen, Åse Solvej (Foredragsholder)
17 maj 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Expert Group for Technical Advice on Organic Production (EGTOP) (Ekstern organisation)
Hansen, Åse Solvej (Medlem)
2010 → …Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
Influence of sourdough fermentation on rye bread quality
Hansen, Åse Solvej (Foredragsholder)
13 mar. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Korn til grød
Hansen, Åse Solvej (Foredragsholder)
14 okt. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Korn, melkvalitet og brødbagning
Hansen, Åse Solvej (Foredragsholder)
27 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Norwegian University of Life Sciences (Ekstern organisation)
Hansen, Åse Solvej (Medlem)
18 nov. 2007 → 23 nov. 2007Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
ID: 4241178
Flest downloads
-
3481
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1989
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1693
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet