Åse Solvej Hansen
Lektor emeritus
Shelf Life and Product Quality
Hansen, Åse Solvej (Foredragsholder)
13 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Rustavli Foundation, Georgia (Ekstern organisation)
Hansen, Åse Solvej (Medlem)
2015 → …Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
PhD evaluation committee at Tallinn University of Technology, Estonia (Ekstern organisation)
Hansen, Åse Solvej (Medlem)
12 dec. 2014Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
PhD evaluation committee at Anna University, India (Ekstern organisation)
Hansen, Åse Solvej (Medlem)
apr. 2015 → maj 2015Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
Norwegian University of Life Sciences (Ekstern organisation)
Hansen, Åse Solvej (Medlem)
18 nov. 2007 → 23 nov. 2007Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
Korn, melkvalitet og brødbagning
Hansen, Åse Solvej (Foredragsholder)
27 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Korn til grød
Hansen, Åse Solvej (Foredragsholder)
14 okt. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Influence of sourdough fermentation on rye bread quality
Hansen, Åse Solvej (Foredragsholder)
13 mar. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Expert Group for Technical Advice on Organic Production (EGTOP) (Ekstern organisation)
Hansen, Åse Solvej (Medlem)
2010 → …Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
Degradation of pentosans during sourdough fermentation
Hansen, Åse Solvej (Foredragsholder)
17 maj 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
ID: 4241178
Flest downloads
-
3482
downloads
Rapid high-performance liquid chromatography determination of tocopherols and tocotrienols in cereals
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1999
downloads
Stability of vitamin E in wheat flour and whole wheat flour during storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1705
downloads
Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet