Vibeke Orlien
Lektor
- Udgivet
A Comprehensive Approach to Assess Feathermeal as an Alternative Protein Source in Aquafeed
Jasour, M. S., Wagner, L., Sundekilde, U. K., Larsen, B. K., Greco, I., Orlien, Vibeke, Olsen, Karsten, Rasmussen, H. T., Hjermitslev, N. H., Hammershøj, M., Dalsgaard, A. J. T. & Dalsgaard, T. K., 2017, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 65, 48, s. 10673-10684 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Bioaccessibility of bioactive compounds from fruits and vegetables after thermal and nonthermal processing
Barba Orellana, F. J., Mariutti, L. R. B., Bragagnolo, N., Z. Mercadante, A., V. Barbosa-Canovas, G. & Orlien, Vibeke, 2017, I: Trends in Food Science & Technology. 67, s. 195-206 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of high pressure processing and storage on the free amino acids in seedlings of Brussels sprouts
Barba Orellana, F. J., Poojary, Mahesha Manjunatha, Wang, J., Olsen, Karsten & Orlien, Vibeke, 2017, I: Innovative Food Science and Emerging Technologies. 41, s. 188-192 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Enzyme-assisted extraction enhancing the umami taste amino acids recovery from several cultivated mushrooms
Poojary, Mahesha Manjunatha, Orlien, Vibeke, Passamonti, P. & Olsen, Karsten, 2017, I: Food Chemistry. 234, s. 236-244 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
High Pressure–Induced Changes in Meat Color
Orlien, Vibeke, 2017, Reference Module in Food Sciences. 1 udg. Elsevier, 7 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
High pressure treatment and the effects on meat proteins
Orlien, Vibeke, 2017, I: Medical Research Archives. 5, 8, 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Improved extraction methods for simultaneous recovery of umami compounds from six different mushrooms
Poojary, Mahesha Manjunatha, Orlien, Vibeke, Passamonti, P. & Olsen, Karsten, 2017, I: Journal of Food Composition and Analysis. 63, s. 171-183 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Mild processing applied to the inactivation of the main foodborne bacterial pathogens: A review
Barba Orellana, F. J., Koubaa, M., do Prado-Silva, L., Orlien, Vibeke & Sant'Ana, A. D. S., 2017, I: Trends in Food Science & Technology. 66, s. 20-35 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Processing, bioaccessibility and bioavailability of bioactive sulfur compounds: Facts and gaps
Barba Orellana, F. J. & Orlien, Vibeke, 2017, I: Journal of Food Composition and Analysis. 61, s. 61 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Utilizing High Pressure Processing to Induce Structural Changes in Dairy and Meat Products
Orlien, Vibeke, 2017, Reference Module in Food Science. Smithers, G. W. (red.). Elsevier, 10 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4226516
Flest downloads
-
973
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
629
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
144
downloads
Biochemical and Nutritional Changes during Food Processing and Storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Leder › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet