Mogens Larsen Andersen
Professor
- 1999
- Udgivet
Do polyphenols influence the flavour stability of beer ?
Andersen, Mogens Larsen, Outtrup, H., Riis, P. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1999. 8 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
- 2003
- Udgivet
A common oxidative degradation pathway for iso-a-acids and hydrogenated iso-a-acid in beer: evidence from electrolysis and radical trapping followed by electron spin resonance analysis
Huvaere, K., Andersen, Mogens Larsen, Olsen, Karsten, Skibsted, Leif Horsfelt & De Keukeleire, D., 2003, Ikke angivet. <Forlag uden navn>, 12 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- 2005
- Udgivet
Glycosidically bound alcohols of black currant juice
Varming, C., Andersen, Mogens Larsen & Poll, L., 2005. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- Udgivet
Hæmoglobins rolle ved modning af saltede sild - ven eller fjende?
Andersen, E., Kurtmann, L., Andersen, Mogens Larsen & Baron, C., 2005. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- Udgivet
Oxidative stability of brine during the production of salted herrings
Kurtmann, L., Andersen, E., Baron, C. & Andersen, Mogens Larsen, 2005, Abstracts. Levnedsmiddelcentret, s. 88 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- 2006
- Udgivet
Comparison of tenax TA and tenax GR as adsorbent materials for headspace sampling of black currant juice aroma
Varming, C., Andersen, Mogens Larsen & Poll, L., 2006. 4 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
The important role of taurine in oxidative metabolism
Hansen, S. H., Andersen, Mogens Larsen, Birkedal, H., Cornett, Claus & Wibrand, F., 2006, Taurine 6. Springer New York, s. 129-135 7 s. (Advances in Experimental Medicine and Biology, Bind 583).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
- 2008
- Udgivet
Texture changes and myosin oxidation during ripening of saltet herring
Christensen, L., Andersen, E., Christensen, M., Andersen, Mogens Larsen & Baron, C. P., 2008, International Conference of Meat Science and Technology 2008. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), 3 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- 2010
- Udgivet
Characterisation of a stable Radical in Dark Beer
Lund, Marianne N., Jehle, D., Øgendal, Lars Holm & Andersen, Mogens Larsen, 2010. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
ID: 4237838
Flest downloads
-
636
downloads
Do food bacteria use radicals to kill each other?
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
339
downloads
Enzymatic cellulose oxidation is linked to lignin by long-range electron transfer
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
205
downloads
Influence of mediators on laccase catalyzed radical formation in lignin
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet