Lilia Ahrné

Lilia Ahrné

Professor

Medlem af:

    Flest downloads

    1. 291 downloads
      Udgivet

      Effect of microwave assisted blanching on the ascorbic acid oxidase inactivation and vitamin C degradation in frozen mangoes

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    2. 173 downloads
      Udgivet

      Supercritical Fluid Extraction of Berry Seeds: Chemical Composition and Antioxidant Activity

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. 100 downloads
      Udgivet

      Effect of hydrocolloids and emulsifiers on the shelf-life of composite cassava-maize-wheat bread after storage

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. 83 downloads
      Udgivet

      COVID-19 and sustainable food systems: What should we learn before the next emergency

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. 78 downloads
      Udgivet

      Effect of residence time in the cooker-stretcher on mozzarella cheese composition, structure and functionality

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    ID: 159691046