Lactic acid tolerance determined by measurement of intracellular pH of single cells of Candida krusei and Saccharomyces cerevisiae isolated from fermented maize dough
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivelsesdato: JUL 1
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | International Journal of Food Microbiology |
Vol/bind | 94 |
Udgave nummer | 1 |
Sider (fra-til) | 97-103 |
Antal sider | 8 |
ISSN | 0168-1605 |
Status | Udgivet - 2004 |
Bibliografisk note
Kode for udgivelsesland: 'us' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Food Research Institute\', \'Council for Scientific and Industrial Research (CSIR)\', \'Fødevaremikrobiologi\', \'Fødevaremikrobiologi\', \'Department of Nutrition and Food Science\', \'University of Ghana\', \'Fødevaremikrobiologi\''
ID: 7906653