Lene Jespersen
Professor
Microbiology and Fermentation
Rolighedsvej 26, Bygning: 85-4-A435
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-2555-5948
Primære forskningsområder
-
Bioteknologi
-
Fødevaremikrobiologi
-
Fermentering
-
Mikrobiel økologi
-
Traditionelle fermenterede fødevarer
-
Mikrobiel biodiversitet
-
Systembiologi for starterkulturer
-
Mikrobielle interaktioner i mave-tarmsystemet ved mennesker
-
Kapacitetsopbygning i udviklingslande
Undervisnings- og vejledningsområder
Kursusansvarlig for MSc kurset ‘Microbiology of Fermented Food and Beverages’.
Delvis kursus ansvarlig for MSc kurset 'Yeast Physiology and Applications'.
ID: 4234903
Flest downloads
-
3611
downloads
Ammonia production and its possible role as a mediator of communication for Debaryomyces hansenii and other cheese-relevant yeast species
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2873
downloads
The language of cheese-ripening cultures
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2180
downloads
Attachment behaviour of pathogenic bacteria on food and food contact surfaces in container transport
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
Udgivet