Impact of Different Strains of Saccharomyces cerevisiae on Malolactic Fermentation by Oenococcus oeni

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  • J.T. Larsen
  • J.-C. Nielsen
  • B. Kramp
  • M. Richelieu
  • P. Bjerring
  • M.J. Riisager
  • Arneborg, Nils
  • C.G. Edwards
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftEnology and Viticulture
Vol/bind54:4
Udgave nummer4
Sider (fra-til)s.246-251
Antal sider6
StatusUdgivet - 2003

Bibliografisk note

Kode for udgivelsesland: 'de' fejlformatteret-volumen '(2003); 54:4' Kode for bibliotekets beholdning: 'ikke modtaget' Ukendte organisationer '\'Levnedsmiddelmikrobiologi\', \'Research, Development and Applications\', \'Chr.Hansen A/S\', \'Research, Development and Applications\', \'Chr.Hansen A/S\', \'Research, Development and Applications\', \'Chr.Hansen A/S\', \'Research, Development and Applications\', \'Chr.Hansen A/S\', \'Research, Development and Applications\', \'Chr.Hansen A/S\', \'Levnedsmiddelmikrobiologi\', \'Department of Food Science\', \'Human Nutrition\''

ID: 7892452