Impact of Different Strains of Saccharomyces cerevisiae on Malolactic Fermentation by Oenococcus oeni
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | Enology and Viticulture |
Vol/bind | 54:4 |
Udgave nummer | 4 |
Sider (fra-til) | s.246-251 |
Antal sider | 6 |
Status | Udgivet - 2003 |
Bibliografisk note
Kode for udgivelsesland: 'de' fejlformatteret-volumen '(2003); 54:4' Kode for bibliotekets beholdning: 'ikke modtaget' Ukendte organisationer '\'Levnedsmiddelmikrobiologi\', \'Research, Development and Applications\', \'Chr.Hansen A/S\', \'Research, Development and Applications\', \'Chr.Hansen A/S\', \'Research, Development and Applications\', \'Chr.Hansen A/S\', \'Research, Development and Applications\', \'Chr.Hansen A/S\', \'Research, Development and Applications\', \'Chr.Hansen A/S\', \'Levnedsmiddelmikrobiologi\', \'Department of Food Science\', \'Human Nutrition\''
ID: 7892452