Fermentation of carbohydrates from cheese sources by non-starter lactic acid bacteria isolated from semi-hard Danish cheese
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | International Dairy Journal |
Vol/bind | 15 |
Udgave nummer | 6-9 |
Sider (fra-til) | 873-882 |
Antal sider | 10 |
ISSN | 0958-6946 |
Status | Udgivet - 2005 |
Bibliografisk note
Kode for udgivelsesland: 'de'
Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget'
Ukendte organisationer '\'Tallinn University of Technology\', \'Dep. of Food Processing\', \'Mejeriteknologi\', \'mli\', \'mli-lmmik\', \'Mejeriteknologi\', \'Tallinn University of Technology\', \'Dep. of Food Processing\', \'Mejeriteknologi\', \'Mejeriteknologi\''
ID: 7955454