Finn Kvist Vogensen
Lektor
Microbiology and Fermentation
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, 85 Fødevarebygningen, Bygning: 85-4-J434
ORCID: 0000-0003-2151-7802
Primære forskningsområder
- Genetik og fysiologi af mælkesyrebakterier (LAB)
- Bakteriofag-vært interaktioner
- Stress-reaktion i Lactococcus og Listeria monocytogenes
- Bakteriocinproduktion og indflydelse af denne på tarmens mikrobiota
- Pasmidreplikation og inkompatibilitet
- Autolyse
- Typning af LAB.
- Tarmfloraens og probioticas indflydelse på autoimmune sygdomme.
Aktuel forskning
Nuværende forskning er centreret omkring mælkesyrebakterier, bakteriofager i fermentering af fødevarer, gastrointestinale miljø, og ostemodning.
ID: 4231947
Flest downloads
-
4744
downloads
Gut microbiota in human adults with type 2 diabetes differs from non-diabetic adults
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3465
downloads
Alcohol facilitates CD1d loading, subsequent activation of NKT cells, and reduces the incidence of diabetes in NOD mice
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2742
downloads
Sequence and comparative analysis of Leuconostoc dairy bacteriophages
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet