Tormod Næs
Adjungeret professor
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
1 - 5 ud af 5Pr. side: 10
- 2016
- Udgivet
Characterization of commercial rye bread based on sensory properties, fluidity index and chemical acidity
Sandvik, P., Marklinder, I., Nydahl, M., Næs, Tormod & Kihlberg, I., 2016, I: Journal of Sensory Studies. 31, 4, s. 283-295 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Comparison of rating-based and choice-based conjoint analysis models. A case study based on preferences for iced coffee in Norway
Asioli, D., Næs, Tormod, Øvrum, A. & Almli, V. L., 2016, I: Food Quality and Preference. 48, Part A, s. 174-184 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Comparison of two different strategies for investigating individual differences among consumers in choice experiments. A case study based on preferences for iced coffee in Norway
Asioli, D., Almli, V. L. & Næs, Tormod, 2016, I: Food Quality and Preference. 54, s. 79-89 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Influence of technology and ripening on textural and sensory properties of vacuum packaged ewe's cheese
Del Caro, A., Fadda, C., Sanguinetti, A. M., Giovanna Carboni, M., Pinna, G., Næs, Tormod, Menichelli, E. & Piga, A., 2016, I: Czech Journal of Food Science. 34, 5, s. 456-462 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Variable selection in multi-block regression
Biancolillo, A., Hovde Liland, K., Måge, I., Næs, Tormod & Bro, Rasmus, 2016, I: Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems. 156, s. 89-101 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 22958531
Flest downloads
-
1079
downloads
Reduced risk of pre-eclampsia with organic vegetable consumption: results from the prospective Norwegian Mother and Child Cohort Study
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
159
downloads
Influence of technology and ripening on textural and sensory properties of vacuum packaged ewe's cheese
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
129
downloads
Young consumers’ preferences for water-saving wines: an experimental study
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet