Tormod Næs

Tormod Næs

Adjungeret professor


  1. Udgivet

    A comparison of generalised procrustes analysis and multiple factor analysis for projective mapping data

    Tomic, O., Berget, I. & Næs, Tormod, 2015, I: Food Quality and Preference. 43, s. 34–46 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    A comparison of methods for analyzing multivariate sensory data in designed experiments – a case study of salt reduction in liver paste

    Næs, Tormod, Tomic, O., Greiff, K. & Thyholt, K., 2014, I: Food Quality and Preference. 33, s. 64-73 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    A comparison of two new take-away strategies and their relation to rating and ranking of extrinsic properties of dry cured ham

    Næs, Tormod, Monteleone, E., Segtnan, A. & Hersleth, M., 2013, I: Food Quality and Preference. 27, 1, s. 63-71 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    A discussion of recent methodologies for combining sensory and extrinsic product properties in consumer studies

    Asioli, D., Varela, P., Hersleth, M., Almli, V. L., Olsen, N. V. & Næs, Tormod, 2017, I: Food Quality and Preference. 56, Part B, s. 266-273 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    A similarity index for comparing coupled matrices

    Indahl, U. G., Næs, Tormod & Liland, K. H., 2018, I: Journal of Chemometrics. 32, 10, s. 1-18 e3049.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Alternative methods for combining information about products, consumers and consumers’ acceptance based on path modelling

    Menichelli, E., Hersleth, M., Almøy, T. & Næs, Tormod, 2014, I: Food Quality and Preference. 31, s. 142–155 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Analysing multivariate storage data of seafood spreads. A case study based on combining split-plot design, principal component analysis and partial least squares predictions

    Sivertsen, E., Thyholt, K., Rustad, T., Slizyte, R., Josefsen, K. D., Haugen, E. J., Johansen, A. T., Schei, M. & Næs, Tormod, 2022, I: Food Control. 131, 12 s., 108385.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Analysing relations between specific and total liking scores

    Menichelli, E., Kraggerud, H., Olsen, N. V. & Næs, Tormod, 2013, I: Food Quality and Preference. 28, 2, s. 429-440 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Characterization of commercial rye bread based on sensory properties, fluidity index and chemical acidity

    Sandvik, P., Marklinder, I., Nydahl, M., Næs, Tormod & Kihlberg, I., 2016, I: Journal of Sensory Studies. 31, 4, s. 283-295 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Chemometrics in foodomics: handling data structures from multiple analytical platforms

    Skov, T., Honoré, A. H., Jensen, H. M., Næs, Tormod & Engelsen, Søren Balling, 2014, I: Trends in Analytical Chemistry. 60, s. 71–79 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste

ID: 22958531