Tormod Næs

Tormod Næs

Adjungeret professor


  1. Udgivet

    Pole selection in Polarized Sensory Positioning: insights from the cognitive aspects behind the task

    Ares, G., Antúnez, L., Oliveira, D., Alcaire, F., Giménez, A., Berget, I., Næs, Tormod & Varela, P., 2015, I: Food Quality and Preference. 46, s. 48–57 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Comparison of two different strategies for investigating individual differences among consumers in choice experiments. A case study based on preferences for iced coffee in Norway

    Asioli, D., Almli, V. L. & Næs, Tormod, 2016, I: Food Quality and Preference. 54, s. 79-89 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Comparison of rating-based and choice-based conjoint analysis models. A case study based on preferences for iced coffee in Norway

    Asioli, D., Næs, Tormod, Øvrum, A. & Almli, V. L., 2016, I: Food Quality and Preference. 48, Part A, s. 174-184 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Comparison of different clustering methods for investigating individual differences using choice experiments

    Asioli, D., Berget, I. & Næs, Tormod, 2018, I: Food Research International. 111, s. 371-378 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    A discussion of recent methodologies for combining sensory and extrinsic product properties in consumer studies

    Asioli, D., Varela, P., Hersleth, M., Almli, V. L., Olsen, N. V. & Næs, Tormod, 2017, I: Food Quality and Preference. 56, Part B, s. 266-273 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Making sense of the "clean label" trends: A review of consumer food choice behavior and discussion of industry implications

    Asioli, D., Aschemann-Witzel, J., Caputo, V., Vecchio, R., Annunziata, A., Næs, Tormod & Varela, P., 2017, I: Food Research International. 99, Part 1, s. 58-71 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Comparison of different ways of handling L-shaped data for integrating sensory and consumer information

    Asioli, D., Nguyen, Q. C., Varela, P. & Næs, Tormod, 2022, I: Food Quality and Preference. 96, 10 s., 104426.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Exploring the common and unique variability in TDS and TCATA data: a comparison using canonical correlation and orthogonalization

    Berget, I., Castura, J. C., Ares, G., Næs, Tormod & Varela, P., 2020, I: Food Quality and Preference. 79, 14 s., 103790.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Segmentation in projective mapping

    Berget, I., Varela, P. & Næs, Tormod, 2019, I: Food Quality and Preference. 71, s. 8-20 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    The Sequential and Orthogonalized PLS Regression for Multiblock Regression: Theory, Examples, and Extensions

    Biancolillo, A. & Næs, Tormod, 2019, Data Fusion Methodology and Applications. Cocchi, M. (red.). Elsevier, s. 157-177 21 s. (Data Handling in Science and Technology, Bind 31).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste

ID: 22958531