Norbert Raak
Tenure Track Adjunkt
Ingredient and Dairy Technology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0003-3731-0777
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2014
Acid-induced formation of soy protein gels in the presence of NaCl
Schuldt, S., Raak, Norbert, Jaros, D. & Rohm, H., 2014, I: LWT - Food Science and Technology. 57, s. 634 639 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Cross-linking with microbial transglutaminase: Relationship between polymerisation degree and stiffness of acid casein gels
Jaros, D., Schwarzenbolz, U., Raak, Norbert, Löbner, J., Henle, T. & Rohm, H., 2014, I: International Dairy Journal. 38, s. 174 178 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 374840146