Nadia Dodge
Ph.d. stipendiat
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2023
- Udgivet
Protein blends and extrusion processing to improve the nutritional quality of plant proteins
Duque Estrada, Patricia, Hardiman, K., Dam, A. B., Dodge, Nadia, Aaslyng, M. D. & Petersen, Iben Lykke, 2023, I: Food and Function. 14, s. 7361-7374Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 230177844
Flest downloads
-
49
downloads
Fast peroxydisulfate oxidation of the antibiotic norfloxacin catalyzed by cyanobacterial biochar
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
34
downloads
Water-soluble chlorophyll-binding proteins from Brassica oleracea allow for stable photobiocatalytic oxidation of cellulose by a lytic polysaccharide monooxygenase
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
19
downloads
Protein blends and extrusion processing to improve the nutritional quality of plant proteins
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet