Lars M Munck af Rosenschøld

Lars M Munck af Rosenschøld

Professor emeritus


  1. Udgivet

    Vitalitet i byg i relation til varmefølsomhed og -resistens

    Møller, B. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 229 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  2. Udgivet

    Videnskabens nye grænseoverskridende muligheder

    Munck af Rosenschøld, Lars M, 1998, Øresundsområdet verdensklasse : eksempler og perspektiver. Matthiessen, C. M. (red.). IK Foundation, s. 145-230 85 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  3. Udgivet

    Variation in malting quality and heat resistance in the malting barley variety "Alexis"

    Møller, B., Molina-Cano, J. L. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2002, I: Journal of the Institute of Brewing. 108, 3, s. 294-302 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    The use of visible and near-infrared reflectance measurements to assess sensory changes in carrot texture and sweetness during heat treatment

    De Belie, N., Pedersen, D. K., Martens, M., Bro, Rasmus, Munck af Rosenschøld, Lars M & De Baerdemaeker, J., 2003, I: Biosystems Engineering. 85, 2, s. 213-225 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet
  6. Udgivet

    The multiple uses of barley endosperm mutants in plant breeding for quality and for revealing functionality in nutrition and food technology

    Munck af Rosenschøld, Lars M & Jespersen, Birthe P Møller, 2009, Induced plant mutations in the genomics era. Shu, Q. Y. (red.). Food and Agriculture Organization of the United Nations, s. 182-186 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The Revolutionary Aspect of Chemometric Technology: The Universe and Biological Cells as Computers

    Munck af Rosenschøld, Lars M, 2005, Frederiksberg: Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet. 352 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Starch molecular structure and phosphorylation investigated by a combined chromatographic and chemometric approach

    Blennow, Andreas, Engelsen, Søren Balling, Munck af Rosenschøld, Lars M & Møller, Birger Lindberg, 2000, I: Carbohydrate Polymers. 41, s. 163-174 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Spiring & vitalitet i maltbyg

    Møller, B., Schneider, M. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1997. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  10. Udgivet

    Single-kernel near-infrared (SKNIR) sorting improves the baking quality of organic wheat

    Tønning, E., Thybo, A. K., Pedersen, L., Munck af Rosenschøld, Lars M & Nørgaard, L., 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

ID: 22297254