Lars M Munck af Rosenschøld
Professor emeritus
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- Udgivet
Analysis of N-dimensional data arrays from fluorescence spectroscopy on an intermediary sugar product
Andersson, C., Munck af Rosenschøld, Lars M, Henrion, R. & Henrion, G., 1997, I: Analytical and Bioanalytical Chemistry. 359, s. 138-142 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
New approaches to rapid spectroscopic evaluation of properties in pectic polymers
Engelsen, Søren Balling, Mikkelsen, E. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1998, I: Progress in Colloid and Polymer Science. 108, s. 166-174 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Chemometrics: a key ingredient for the food industry
Engelsen, Søren Balling, Munck af Rosenschøld, Lars M, Nørgaard, L., Bro, Rasmus & Andersson, C., 2001, I: Scientific Computing World. 2001, s. 26-28 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
NMR-baking and multivariate prediction of instrumental texture parameters in bread
Engelsen, Søren Balling, Jensen, M. K., Pedersen, H. T., Nørgaard, L. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2001, I: Journal of Cereal Science. 33, s. 59-69 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Rapid dioxin assessment in fish products by fatty acid pattern recognition
Bassompierre, M., Munck af Rosenschøld, Lars M, Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2004, I: The Analyst. 129, 129, s. 553-558 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Dioxin screening in fish product by pattern recognition of biomarkers
Bassompierre, M. B. R., Tomasi, Giorgio, Munck af Rosenschøld, Lars M, Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2007, I: Chemosphere. 67, 9, s. S28-S35 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Evaluation of the quality of solid sugar samples by fluorescence spectroscopy and chemometrics
Baunsgaard, D., Munck af Rosenschøld, Lars M & Nørgaard, L., 2000, I: Applied Spectroscopy. 54, 3, s. 438-444 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Analysis of the effect of crystal size and color distribution on fluorescence measurements of solid sugar using chemometrics
Baunsgaard, D., Munck af Rosenschøld, Lars M & Nørgaard, L., 2000, I: Applied Spectroscopy. 54, 11, s. 1684-1689 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Evaluation of quality of solid sugar samples by fluorescence spectroscopy and chemometrics
Baunsgaard, D., Munck af Rosenschøld, Lars M & Nørgaard, L., 1999, I: Applied Spectroscopy. 54, 3Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Multi-way chemometrics for mathematical separation of fluorescent colorants and colour precursors from spectrofluorimetry of beet sugar and beet sugar thick juice as validated by HPLC analysis
Baunsgaard, D., Andersson, C. A., Arndal, A. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2000, I: Food Chemistry. 70, s. 113-121 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 22297254
Flest downloads
-
23
downloads
Physiological Genetics Reformed: Bridging the Genome-to-Phenome Gap by Coherent Chemical Fingerprints – the Global Coordinator
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
10
downloads
Significance of the structure of data in partial least squares regression predictions involving both natural and human experimental design
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet