Lars M Munck af Rosenschøld

Lars M Munck af Rosenschøld

Professor emeritus


  1. Udgivet

    Analysis of N-dimensional data arrays from fluorescence spectroscopy on an intermediary sugar product

    Andersson, C., Munck af Rosenschøld, Lars M, Henrion, R. & Henrion, G., 1997, I: Analytical and Bioanalytical Chemistry. 359, s. 138-142 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    New approaches to rapid spectroscopic evaluation of properties in pectic polymers

    Engelsen, Søren Balling, Mikkelsen, E. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1998, I: Progress in Colloid and Polymer Science. 108, s. 166-174 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Chemometrics: a key ingredient for the food industry

    Engelsen, Søren Balling, Munck af Rosenschøld, Lars M, Nørgaard, L., Bro, Rasmus & Andersson, C., 2001, I: Scientific Computing World. 2001, s. 26-28 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  4. Udgivet

    NMR-baking and multivariate prediction of instrumental texture parameters in bread

    Engelsen, Søren Balling, Jensen, M. K., Pedersen, H. T., Nørgaard, L. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2001, I: Journal of Cereal Science. 33, s. 59-69 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Rapid dioxin assessment in fish products by fatty acid pattern recognition

    Bassompierre, M., Munck af Rosenschøld, Lars M, Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2004, I: The Analyst. 129, 129, s. 553-558 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Dioxin screening in fish product by pattern recognition of biomarkers

    Bassompierre, M. B. R., Tomasi, Giorgio, Munck af Rosenschøld, Lars M, Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2007, I: Chemosphere. 67, 9, s. S28-S35 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Evaluation of the quality of solid sugar samples by fluorescence spectroscopy and chemometrics

    Baunsgaard, D., Munck af Rosenschøld, Lars M & Nørgaard, L., 2000, I: Applied Spectroscopy. 54, 3, s. 438-444 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Analysis of the effect of crystal size and color distribution on fluorescence measurements of solid sugar using chemometrics

    Baunsgaard, D., Munck af Rosenschøld, Lars M & Nørgaard, L., 2000, I: Applied Spectroscopy. 54, 11, s. 1684-1689 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Evaluation of quality of solid sugar samples by fluorescence spectroscopy and chemometrics

    Baunsgaard, D., Munck af Rosenschøld, Lars M & Nørgaard, L., 1999, I: Applied Spectroscopy. 54, 3

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Multi-way chemometrics for mathematical separation of fluorescent colorants and colour precursors from spectrofluorimetry of beet sugar and beet sugar thick juice as validated by HPLC analysis

    Baunsgaard, D., Andersson, C. A., Arndal, A. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2000, I: Food Chemistry. 70, s. 113-121 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 Næste

ID: 22297254