Finn Kvist Vogensen

Finn Kvist Vogensen

Lektor emeritus


  1. Udgivet

    evolution, structure, and genome organization of lactococcal bacteriophages

    Brøndsted, Lone, Østergaard, S., Pedersen, M., Hammer, K. & Vogensen, Finn Kvist, 2001, I: Virology. 283, s. 93-109 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    ctsR of Lactococcus lactis encodes a negative regulator of clp gene expression

    Varmanen, P., Ingmer, Hanne & Vogensen, Finn Kvist, 2000, I: Microbiology. 146, s. 1447-1455 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    a-Chitinase activity among lactic acid bacteria

    Leisner, Jørgen, Vogensen, Finn Kvist, Kollmann, J. C., Aideh, B., Vandamme, P., Vancanneyt, M. & Ingmer, Hanne, 2008, I: Systematic and Applied Microbiology. 31, 2, s. 151-156 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Why should we consider monitoring the normal flora

    Hansen, Axel Kornerup, Hufeldt, M. R., Hansen, Camilla Hartmann Friis, Ellekilde, M., Nielsen, Dennis Sandris, Aasted, B. & Vogensen, Finn Kvist, jun. 2010.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  5. Udgivet

    Variation in the gut microbiota of laboratory mice is related to both genetic and environmental factors

    Hufeldt, M. R., Nielsen, Dennis Sandris, Vogensen, Finn Kvist, Midtvedt, T. & Hansen, Axel Kornerup, 2010, I: Comparative Medicine. 60, 5, s. 336-342 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Variation in caseinolytic properties of six cheese related Lactobacillus helveticus strains

    Jensen, M. E. P., Vogensen, Finn Kvist & Ardö, Ylva Margareta, 2009, I: International Dairy Journal. 19, 11, s. 661-668 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Use of conserved randomly amplified polymorphic DNA (RAPD) fragments and RAPD pattern for characterization of Lactobacillus fermentum in Ghanaian fermented maize dough

    Hayford, A. E., Petersen, A., Vogensen, Finn Kvist & Jakobsen, M., 1999, I: Applied and Environmental Microbiology. 65, 7, s. 3213-3221 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    UV tolerance of Lactococcus lactis 936-type phages: Impact of wavelength, matrix, and pH

    Vitzilaiou, E., Liang, Y., Castro-Mejía, J. L., Franz, C. M. A. P., Neve, H., Vogensen, Finn Kvist & Knoechel, Susanne, 2022, I: International Journal of Food Microbiology. 378, 11 s., 109824.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Transfer of gut microbiota from lean and obese mice to antibiotic-treated mice

    Ellekilde, M., Selfjord, E. M., Larsen, C. S., Jakesevic, M., Rune, Ida, Christensen, B. T., Vogensen, Finn Kvist, Nielsen, Dennis Sandris, Bahl, M. I., Licht, T. R., Hansen, Axel Kornerup & Hansen, Camilla Hartmann Friis, 2014, I: Scientific Reports. 4, 8 s., 5922.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Transcriptome analysis of Lactococcus lactis subsp. lactis during milk acidification as affected by dissolved oxygen and the redox potential

    Larsen, Nadja, Moslehi Jenabian, S., Werner, B. B., Lund Jensen, M., Garrigues, C., Vogensen, Finn Kvist & Jespersen, Lene, 2016, I: International Journal of Food Microbiology. 226, s. 5-12 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...19 Næste

ID: 4231947