Uddannelse
På Institut for Fødevarevidenskab lægger vi vægt på, at vores kandidater både får solid teoretisk viden samt en masse erfaring med at anvende det i praksis. Vores undervisere er anerkendte forskere i alt fra mikrobiologi og kemi til processering og sensorisk videnskab – alle med indgående erfaring om deres felters brug i den private og offentlige sektor.
På den måde sikrer vi, at vores kandidater træder sikkert ud i et arbejdsliv fuldt af muligheder, hvor de bl.a. arbejder med
- Teknologi til produktion af fremtidens bæredygtige, sikre og sunde fødevarer.
- Udvikling af nye, velsmagende produkter som kan balancere ernæringsværdi og velsmag.
- Den grønne omstilling gennem design thinking og viden om forbrugeradfærd.
- Biologiske løsninger, som anvender biologiske systemer og værtsorganismer i udviklingen af nye måder at genanvende ressourcer og udnytte sidestrømme på.
Læs mere om de enkelte uddannelser samt efteruddannelses- og forskningsmuligheder gennem linkene herunder:
Kontakt
Viceinstitutleder for undervisning
Lektor Anni Hougaard
Studieleder for Fødevarer og Ernæring
Lektor Nils Arneborg
Studieleder for Fødevareinnovation og sundhed
Lektor Helene Christine Reinbach
Studieleder for Fødevarevidenskab
Lektor Henrik Siegumfeldt
Studieleder for Biologiske løsninger
Lektor Kirsten Jørgensen