Henrik Siegumfeldt
Lektor
Microbiology and Fermentation
Fødevarebygningen, Bygning: 85-4-A401
1958 Frederiksberg C
Jeg arbejder med både de positive og negative sider af fødevaremikrobiologi, så mine interesseområder er både fermentering, fordærv og sygdomsfremkaldende mikroorganismer.
Jeg underviser i general fødevaremikrobiologi, og derudover underviser jeg også specifikt i øl-videnskab og mejerimikrobiologi.
Udover mine forsknings og undervisningsopgaver er jeg også studieleder for kandidatuddannelsen i Food Science and Technology.
Primære forskningsområder
- Bioimaging og enkeltcellestudier
- Mikrobiologisk hygiejne
- Øl- og vinmikrobiologi
Undervisnings- og vejledningsområder
- Generel Fødevaremikrobiologi
- Fermenterede produkter, herunder øl, vin, syrnede mælkeprodukter og "nye" fermenterede produkter
- Fordærv og mikrobiel hygiejne
ID: 4223394
Flest downloads
-
3683
downloads
An efficient method for isolating antibody fragments against small peptides by antibody phage display
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1656
downloads
The effect of long- and short term exposure to laser light at 1070 nm on growth of Saccharomyces cerevisiae
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
Udgivet -
699
downloads
Effect of acidic and osmotic stresses on survival of Listeria monocytogenes through an in vitro model of the gastrointestinal tract
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet