Dennis Sandris Nielsen
Professor
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0001-8121-1114
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2005
- Udgivet
Occurrence and diversity of yeasts involved in fermentation of West African cocoa beans
Jespersen, Lene, Nielsen, Dennis Sandris, Hønholt, S. & Jakobsen, M., 2005, I: FEMS Yeast Research. 5, 4-5, s. 441-453 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Yeast populations associated with Ghanaian cocoa fermentations analysed using denaturing gradient gel electrophoresis (DGGE)
Nielsen, Dennis Sandris, Hønholt, S., Tano-Debrah, K. & Jespersen, Lene, 2005, I: Yeast. 22, 4, s. 271-284 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4224545
Flest downloads
-
8301
downloads
A possible link between food and mood: dietary impact on gut microbiota and behavior in BALB/c mice
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
6578
downloads
The microbiology of Ghanaian cocoa fermentations
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Udgivet -
5135
downloads
Gut microbiota in human adults with type 2 diabetes differs from non-diabetic adults
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet